«Όταν δεν κάνουν καλά την δουλειά τους να μην ορίζονται… - Περιμένουμε πέραν των 5000»
Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Νικόλας Λεβέντης παρέθεσε δηλώσεις στον Super Sport 104.0 και μίλησε για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.



Ακολουθήστε μας στο Google news
Αρχικά μίλησε στη Cytavision, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε:
«Είναι ένα όνειρο, ήμασταν πεινασμένοι, το παλέψαμε και τα καταφέραμε, είναι καταπληκτικοί οι ποδοσφαιριστές μου».
Για τα οκτώ ματς της League Phase: «Θα το απολαύσουμε και θα κάνουμε το καλύτερο».
Για το αν θέλει να κληρωθεί με συγκεκριμένη ομάδα: «Θα ήθελα μια ομάδα από την Ισπανία, την πατρίδα μου».
Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του στη συνέντευξη Τύπου:
«Μεγαλώνουμε σαν ομάδα σαν σωματείο, το να είμαστε στο Champions League είναι κάτι ιστορικό, θα πρέπει όμως να μείνουμε προσγειωμένοι. Είναι εκπληκτικό συναίσθημα που ήρθε όλη η πόλη για να μας υποστηρίξει. Ο κόσμος ήταν και στο ξενοδοχείο. Μας έδωσαν ένα χαρτί με όλες τις ευχές. Μπορείς να αισθανθείς σαν το σπίτι σου, είναι πολύ ευγενικοί άνθρωποι.
Δεν ξέρω αν είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Κύπρο ή όχι, αλλά πρέπει να είμαστε συνέχεια ανταγωνιστικοί. Είχαμε ισχυρή προσωπικότητα σήμερα, είχαμε ευκαιρίες και πολεμήσαμε όλοι μαζί. Ήμασταν και τυχεροί που πετύχαμε εκείνο το γκολ. Θα απολαύσουμε αυτή την στιγμή και θα δούμε τι θα καταφέρουμε στη συνέχεια.
Ήταν αναμενόμενο το ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με δυνατές μονομαχίες. Γενικά, όλα κρίθηκαν σε μικρές λεπτομέρειες. Κερδίσαμε το πρώτο παιχνίδι και αντιλαμβάνομαι την πίεση που είχε σήμερα ο Ερυθρός Αστέρας, μία ομάδα με μεγαλύτερο μπάτζετ από εμάς».