Δείτε τι δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης στο «Αμμόχωστος» ανάμεσα στην Freedom24 Krasava ΕΝΥ και τον ΑΠΟΕΛ για την 1η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan, ο προπονητής της Λευκωσιάτικης ομάδας, Πάμπλο Γκαρσία.
«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, είμαστε καινούργια ομάδα. Είμαι χαρούμενος για τη νίκη. Είμαστε νέα ομάδα, είχαμε άγχος και το σημαντικό είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς και για τον κόσμο που ήρθε εδώ. Είμαι χαρούμενος γιατί είχαμε τον έλεγχο και μπορούσαμε να βάλουμε και άλλο γκολ. Προς το τέλος ανέβηκαν τα δύο μπακ του αντιπάλου, είχαμε λίγο άγχος μετά το 1-2, όμως τα καταφέραμε».
Για το τι πρέπει να βελτιώσει η ομάδα του: «Πάντα πρέπει να βελτιωνόμαστε. Είναι νέα ομάδα με νεαρούς παίκτες, αλλά είμαι χαρούμενος. Αύριο ξανά δουλειά για να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα».
Για τις μεταγραφές: «Πάντα βλέπουμε παίκτες, είναι αλήθεια. Σίγουρα αυτός που θα έρθει, θα πρέπει να είναι καλύτερος από αυτούς που έχουμε. Δεν είναι πολλά τα λεφτά για να πάρεις παίκτες. Δώσε εσύ λίγα λεφτά και θα πάρουμε παίκτες (σσ. γέλια). Ψάχνουμε, όμως δεν είναι εύκολο. Πρέπει να βρούμε καλούς παίκτες χωρίς πολλά λεφτά. Οι πόρτες είναι ανοιχτές. Είμαστε ευχαριστημένοι με αυτούς που έχουμε, όμως το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος και θέλουμε δυνατό πάγκο όπως έχουν άλλες ομάδες. Έχουμε εμπιστοσύνη όμως στους παίκτες μας, παίξαμε πολύ καλά σήμερα».
Για το ότι έγραψε στον ΠΑΟΚ ιστορία έχοντας φανατικό κοινό και πως το συγκρίνει με το ΑΠΟΕΛ: «Είμαι απλός άνθρωπος. Ήρθα εδώ για τη φανέλα. Είμαι ευγνώμων που είμαι εδώ και ευχαριστώ και τον κόσμο για την στήριξη του σε μένα και στην ομάδα γενικότερα. Να έχουμε ταπεινότητα και θα δούμε μέχρι που θα πάμε φέτος».
Δείτε στο πιο κάτω βίντεο, όλα όσα είπε ο Ουρουγουανός τεχνικός:
Ο Ευρωβουλευτής και διοικητικό στέλεχος της Ανόρθωσης, Μιχάλης Χατζηπαντέλας, βράβευσε τον πρώην πρόεδρο της «Κυρίας», Αντώνη Δημητρίου, για τη δημιουργία του Μουσείου της ιστορικής Αμμοχωστιανής ομάδας.
Δεν χάρηκαν όσο θα ήθελαν στον ΑΠΟΕΛ τη χθεσινή τεσσάρα επί της Ομόνοιας Αραδίππου που έφερε έστω και προσωρινά την ομάδα, στην 1η θέση χωρίς συγκάτοικο, αφού τραυματίστηκε ο Πιέρος Σωτηρίου και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 55ο λεπτό.
Λειτούργησε σαν άψογος επαγγελματίας το προηγούμενο χρονικό διάστημα ο Στέφαν Ντράζιτς, που έφτασε στην πόρτα της εξόδου από τον ΑΠΟΕΛ όμως ποτέ δεν σταμάτησε να δουλεύει.