Ρεκόρ με... πικρή γεύση για Ρονάλντο - Έχασε ΚΑΙ το Saudi Super Cup

Ρεκόρ με... πικρή γεύση για Ρονάλντο - Έχασε ΚΑΙ το Saudi Super Cup

Η Αλ Αχλί των Τόνεϊ και Μαχρέζ επικράτησε της Αλ Νασρ στα πέναλτι με το τελικό 5-3 (2-2 κ.α.) και έτσι το νέο επίτευγμα του Κριστιάνο Ρονάλντο με τα 100 γκολ, αποκτά και… πικρή γεύση.

Η Αλ Αχλί είναι η θριαμβεύτρια στο ματς του Saudi Super Cup, καταφέρνοντας να ισοφαρίσουν στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του ματς με την Αλ Νασρ και να πάρουν το τρόπαιο στη διαδικασία των πέναλτι.

Ακόμα και αν ο Κριστιάνο από το πρώτο μέρος, με το γκολ από την άσπρη βούλα, έγινε ο μοναδικός στην ιστορία του ποδοσφαίρου με 100+ γκολ σε τέσσερα διαφορετικά κλαμπ, αλλά και στην εθνική ομάδα της πατρίδας του, ο CR7 έφυγε ηττημένος από το γήπεδο.

Ο Μπρόζοβιτς με ωραία προσπάθεια στο 82' είχε βάλει μπροστά την Αλ Νασρ με 2-1 και ενώ όλοι πίστεψαν ότι αυτό το γκολ θα έδινε το τρόπαιο στην ομάδα του Ζόρζε Ζέσους, ο Ιμπάνιεθ με κεφαλιά στο 89' ισοφάρισε στο 2-2.

Αυτό οδήγησε τις δύο ομάδες στη διαδικασία των πέναλτι, οι Κριστιάνο και Φέλιξ ευστόχησαν, το ίδιο έκαναν και οι Τόνεϊ και Μάχρεζ, ενώ, η Αλ Αχλί πανηγύρισε βλέποντας τον Αλ Καϊμπαρί να μη βρίσκει στόχο και με τον Γκαλένο να σκοράρει στο τελευταίο χτύπημα.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά τις ήττες για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

Πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά τις ήττες για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

Δείτε πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία της Ευρωλίγκας μετά τις ήττες Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στην 20ή αγωνιστική και 1η του δεύτερου γύρο της διοργάνωσης.