Αρχή με το δεξί για την ΑΕΛ του Τραμετσάνι!
Θετικά ξεκίνησε την σεζόν η ΑΕΛ καθώς με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φεριέρ κέρδισε 2-0 τον Ολυμπιακό Λευκωσίας
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να κάνει την ανατροπή κόντρα στη Σαμσουνσπόρ, επικρατώντας τελικά με 2-1 με τα γκολ των αμυντικών του, Γιώργου Κυριακόπουλου και Έρικ Πάλμερ-Μπράουν στο πρώτο ματς για τα playoffs του Europa League.
Μία ημέρα μετά το παιχνίδι (22/08) ανέβηκε στα social media της ομάδας, το VIDEO με την παρακάμερα του παιχνιδιού κόντρα στους Τούρκους με αρκετές ιδιαίτερες στιγμές να ξεχωρίζουν.
Συγκεκριμένα, ξεχώρισαν οι πορωτικές ομιλίες του Ρουί Βιτόρια και του Τάσου Μπακασέτα, οι οποίοι έδωσαν την κατάλληλη υποστήριξη στην ομάδα να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση, όπως φαίνεται και από το τελικό αποτέλεσμα.
Αναλυτικά όσα είπε στην ομιλία του ο προπονητής των πρασίνων:
“Παιδιά ακούστε. Αυτό το παιχνίδι είναι σημαντικό για όλους. Αλλά μέσα στο γήπεδο χρειαζόμαστε ανθρώπους που δουλεύουν. Χρειαζόμαστε αυτούς που θα τρέξουν πολύ. Αυτοί έχουν φιλοδοξίες, αλλά εμείς έχουμε μεγαλύτερες! Το θέλουμε αυτό πάρα πολύ. Πρέπει να παλέψουμε για αυτή την διοργάνωση. Χρειαζόμαστε καλό αποτέλεσμα, πρέπει να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Πηγαίντε και απολαύστε το παιχνίδι, όλη την ώρα να είστε μαζί και έτοιμοι”.
Αλλά και αυτά που είπε ο αρχηγός του τριφυλλιού:
“Σε αυτά τα τέσσερα παιχνίδια που έχουμε παίξει μέχρι τώρα, ο προπονητής μας έχει πει ότι ήμασταν πολύ καλοί, τα κάναμε όλα. Μας έλειπε όμως ένα πράγμα. Δεν κερδίσαμε σε κανονική διάρκεια σε αυτά τα 4 ματς. Πρέπει να αρχίσουμε από σήμερα να το αλλάζουμε αυτό. Πρέπει να κάνουμε περισσότερα στο τελευταίο τρίτο. Περισσότερη συγκέντρωση, περισσότερη πείνα. Να σκοράρουμε τέρματα. Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο, από το πρώτο λεπτό. Όλοι μαζί, με καλή επικοινωνία, θα το καταφέρουμε”.
Επίσης, ντεμπούτο για τους γηπεδούχους έκανε και το νέο μεταγραφικό απόκτημά τους, Ντάβιντε Καλάμπρια, με τον Ιταλό δεξιό μπακ να ενθουσιάζει με την απόδοσή του το κοινό που βρέθηκε χθες το βράδυ (21/08) στο ΟΑΚΑ.