Ορατό το σενάριο, για έξοδο του Άγγελου…

Ορατό το σενάριο, για έξοδο του Άγγελου…

Η Ουγγρική Γκιόρ είχε ενδιαφερθεί πριν μερικές εβδομάδες για τον Άγγελο Αντρέου, ωστόσο δεν προχώρησε η μεταγραφή.

Όπως γράψαμε προχθές, ο Κύπριος ακραίος επιθετικός, είναι στην απ’ έξω τον τελευταίο καιρό και δεν αποκλείεται να μην παραμείνει στο ρόστερ της ΑΕΛ.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι έχει συμβόλαιο μόνο για άλλο ένα χρόνο (Μάη του 2026 λήγει), δεν αποκλείεται να φύγει με ελευθέρα.

Κάποιες ομάδες, έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους, ωστόσο μέχρι στιγμής, δεν έχει σταλεί επίσημη πρόταση στο… ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (Mail Box) της Λεμεσιανής ομάδας.

Eννοείται, ότι δεν θα του... ανοίξουν την πόρτα της εξόδου, χωρίς να εισπράξουν κάποιο ποσό ως αποζημίωση. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

«Έφυγε» η Γωγώ Μαστροκώστα: Ζωή σαν παραμύθι με σκληρό τέλος - Η τηλεοπτική καριέρα, η σχέση της με τον Τραϊάνο Δέλλα και η άνιση μάχη με τον καρκίνο

«Έφυγε» η Γωγώ Μαστροκώστα: Ζωή σαν παραμύθι με σκληρό τέλος - Η τηλεοπτική καριέρα, η σχέση της με τον Τραϊάνο Δέλλα και η άνιση μάχη με τον καρκίνο

Στα 56 της χρόνια έχασε τη μάχη για τη ζωή, έχοντας στο πλευρό της τους αγαπημένους της ανθρώπους. Η κόρη της έκανε γνωστή την τραγική είδηση.

BEST OF THEMASPORTS