Επίσημο ενδιαφέρον για Ματία Σπόλιαριτς από Ελλαδική ομάδα και... αναμονή
Σε αναζήτηση ομάδας για να συνεχίσει την καριέρα του βρίσκεται ο Ματία Σπόλιαριτς, αφού δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία της Ανόρθωσης για τη νέα σεζόν (2025-2026).
Ακολουθήστε μας στο Google news
Να σημειώσουμε, ότι λίγη ώρα μετά την ανάρτηση σχετικού ρεπορτάζ, υπήρξε κατηγορηματική διάψευση από τον διευθυντή της Παφιακής ομάδας, Χάρη Θεοχάρους, ότι παίζει θέμα για απόκτηση του 38χρονου Ουρουγουανού διεθνούς επιθετικού.
Παρόλα αυτά, η «είδηση» ότι υπάρχει σενάριο να γίνει «κουμπάρος» ο μακρυμάλλης άσος, έκανε τον «γύρο» των Ελλαδικών ΜΜΕ. Έγιναν και κάμποσα σχόλια στα Σόσιαλ Μήντια, ποδοσφαιρόφιλων… πάνω στην «Μητέρα Πατρίδα».
Άλλοι έδειχναν εντυπωσιασμένοι για το που το πάει η Πάφος, άλλοι αντιμετώπισαν το δημοσίευμα με… ειρωνικό τόνο.
Η αλήθεια είναι ότι φάνηκε… πειστική η πληροφορία περί Καβάνι, επειδή κατάφερε (μόλις πριν μερικές μέρες) να πείσει τον Βραζιλιάνο Νταβίτ Λουίς, να γίνει «Παφίτης».
Για τον τελευταίο, όταν άλλη κυπριακή ιστοσελίδα, είχε δημοσιεύσει σχετικές πληροφορίες, επισήμως από την Πάφο, είχαν τηρήσει διαφορετική στάση. Έμμεσα επιβεβαίωναν, ότι τους απασχολούσε ο 38χρονος σέντερ μπακ.
Πληροφοριακά, ο Καβάνι ανήκει στην Μπόκα Τζούνιορς τα τελευταία δυο χρόνια, έχει συμβόλαιο με τον γνωστό σύλλογο της Αργεντινής μέχρι το τέλος του 2026.
ΥΓ. Ήταν λίγο «σκληρός», έως τραβηγμένος, ο τρόπος που επέλεξε να διαψεύσει το δημοσίευμα ο διευθυντής των πρωταθλητών. Σε τέτοιες περιπτώσεις, μια επίσημη αντίδραση με χιούμορ, ίσως είναι πιο σωστή επιλογή.