Ακολουθήστε μας στο Google news

Η ΑΕΛ με τον Απόλλωνα έπαιξαν ένα σπουδαίο «ντέρμπι» τις προηγούμενες ημέρες, ωστόσο, όπως φάνηκε από τις αποφάσεις της πειθαρχικής, αυτό το ματς έφερε αρκετούς μπελάδες και για τα δύο σωματεία, αφού οι ποινές είναι πολλές και «τσουχτερές».
Οι αποφάσεις για τους «λέοντες»:
* Καταγγελία κατά της ΑΕΛ Λεμεσού: (α) για μεταφορά και κατοχή εντός του σταδίου επικίνδυνων αντικειμένων κατά παράβαση του άρθρου 10 (2) (δ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ Απόφαση: Πρόστιμο.
(β) για πυροδότηση επικίνδυνων αντικειμένων πριν την έναρξη του αγώνα και κατά τη διάρκεια του αγώνα κατά παράβαση του άρθρου 10 (2) (γ) (1) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ Απόφαση: Πρόστιμο.
(γ) για ρίψη επικίνδυνων αντικειμένων πριν την έναρξη και κατά την διάρκεια του αγώνα στις κερκίδες και στον αγωνιστικό χώρο κατά παράβαση του άρθρου 10 (2) (γ) (2) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ Απόφαση: Πρόστιμο.
(δ) για ανάρτηση πανό ακατάλληλο για αθλητικές εκδηλώσεις κατά παράβαση του άρθρου 10 (2) (ε) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ Απόφαση: Πρόστιμο.
(ε) για ζημιές που προκάλεσαν οπαδοί της ομάδας στις κερκίδες κατά παράβαση του άρθρου 10 (2) (η) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ Απόφαση: Πρόστιμο.
(στ) για πρόκληση επεισοδίων από οπαδούς της ομάδας κατά τη διάρκεια του αγώνα κατά παράβαση των άρθρων 4 (κβ) και 10 (2) (η) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ Απόφαση: Πρόστιμο.
(ζ) λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18 ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2017-2018. Συγκεκριμένα κατά την έναρξη του αγώνα μόνο ένας ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην ενδεκάδα ο οποίος κατά το 18ο έτος της ηλικίας του ή προηγούμενα ήταν εγγεγραμμένος ως ποδοσφαιριστής στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ Απόφαση: Πρόστιμο.
στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση περιόδου 2017-2018 ΑΕΛ Λεμεσού – ΑΠΟΛΛΩΝ Λεμεσού/23.09.2017.
Οι αποφάσεις για τους «κυανόλευκους»:
* Καταγγελία κατά του ΑΠΟΛΛΩΝ Λεμεσού:
(α) για μεταφορά και κατοχή εντός του σταδίου επικίνδυνων αντικειμένων κατά παράβαση του άρθρου 10 (2) (δ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ Απόφαση: Πρόστιμο.
(β) για πυροδότηση επικίνδυνων αντικειμένων πριν την έναρξη του αγώνα και κατά την διάρκεια του αγώνα κατά παράβαση του άρθρου 10.2(γ) (1) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ Απόφαση: Πρόστιμο.
(γ) για ρίψη επικίνδυνων αντικειμένων πριν την έναρξη και κατά την διάρκεια του αγώνα στις κερκίδες και στον αγωνιστικό χώρο κατά παράβαση του άρθρου 10 (2) (γ) (2) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ Απόφαση: Πρόστιμο.
(δ) για ανάρτηση πανό ακατάλληλο για αθλητικές εκδηλώσεις κατά παράβαση του άρθρου 10.2(ε) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ Απόφαση: Πρόστιμο.
(ε) για πρόκληση επεισοδίων από οπαδούς της ομάδας κατά τη διάρκεια του αγώνα κατά παράβαση των άρθρων 4 (κβ) και 10 (2) (η) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ Απόφαση: Πρόστιμο.
(στ) λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18 ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2017-2018. Απόφαση: Πρόστιμο.
στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση περιόδου 2017-2018 ΑΕΛ Λεμεσού – ΑΠΟΛΛΩΝ Λεμεσού/23.09.2017.
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 ΚΟΥΣΟΥΛΟΣ: «Δεν θα ξεχάσω όταν πήραμε το πρωτάθλημα...» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
04/07 @ 09:14

ΚΟΥΣΟΥΛΟΣ: «Δεν θα ξεχάσω όταν πήραμε το πρωτάθλημα...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο αρχηγός της Ομόνοιας Γιάννης Κούσουλος παραχώρησε συνέντευξη στην ΟΜΟΝΟΙΑ TV.

Καλωσόρισε Αντωνίου-ThemaSports
04/07 @ 07:47

Καλωσόρισε Αντωνίου

Η ανακοίνωση της ΑΤΕ-ΠΕΚ Εργατών.

Φιλική ήττα για την ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ- Σκόραρε ο Καμπρέρα-ThemaSports
03/07 @ 20:52

Φιλική ήττα για την ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ- Σκόραρε ο Καμπρέρα

Η ΑΕΚ Λάρνακας ηττήθηκε με 2-1 από τον ΠΑΟΚ σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας στην Ολλανδία. Με τον Καμπρέρα να μειώνει και να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με τα «κιτρινοπράσινα».

Πάφος - Παναθηναϊκός 0-0: Κόλλησαν στο μηδέν οι δύο κυπελλούχοι-ThemaSports
03/07 @ 19:23

Πάφος - Παναθηναϊκός 0-0: Κόλλησαν στο μηδέν οι δύο κυπελλούχοι

Το δεύτερο φιλικό της Πάφος FC επί αυστριακού εδάφους δεν ξέφυγε από τη μετριότητα, με τους Κυπελλούχους να δημιουργούν ελάχιστες φάσεις και να μένουν αναπόφευκτα στο 0-0 απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ποστάρισμα για το φιλικό με ΠΑΟ-ThemaSports
02/07 @ 16:53

Ποστάρισμα για το φιλικό με ΠΑΟ

Η Πάφος FC δίνει το τελευταίο της αγώνα επί Αυστριακού εδάφους αύριο στις 17:30, με αντίπαλο τον κυπελλούχο Ελλάδας, Παναθηναικό.

Παρελθόν ο Γιούρσεβιτς-ThemaSports
02/07 @ 15:14

Παρελθόν ο Γιούρσεβιτς

Η ανακοίνωση.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ