Στο... ΚΟΚΚΙΝΟ η αγωνία των Μπεργκ, Ομονοιατών και Μάντζιου για Φαμπιάνο
Εκτός από τον Χένινγκ Μπεργκ, σε... «αναμμένα κάρβουνα» βρίσκονται και οι χιλιάδες οπαδοί της Ομόνοιας με το που διάβασαν την είδηση για τον τραυματισμό του Φαμπιάνο.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Αλ Νασρ έχει κάνει δυναμικό μπάσιμο στο μεταγραφικό παζάρι, ενισχύοντας την επιθετική της γραμμή. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα πλαισιώνεται από τους Κίνγκσλεϊ Κομάν και Ζοάο Φέλιξ, κάτι που δημιουργεί… συνωστισμό στην επίθεση. Αυτό φαίνεται πως σπρώχνει τον Σαντιό Μανέ στην πόρτα της εξόδου, με την ομάδα από τη Σαουδική Αραβία να αξιώνει ένα ποσό στα 8 με 10 εκατ. ευρώ για την πώλησή του.
Κάπου εδώ, έρχονται τα τρελά σενάρια που εμπλέκουν τον Ολυμπιακό με μια πιθανή μεταγραφή. Αρχικά, οι Ιταλοί το πρωί έκαναν λόγο για ενδιαφέρον των Πειραιωτών για τον Σενεγαλέζο εξτρέμ. Σημειώνεται δε, πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προσεγγίσει την πλευρά του ποδοσφαιριστή και είναι διατεθειμένοι να του προσφέρουν διετές συμβόλαιο με την προοπτική ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο. Ωστόσο, δεν παίζουν μόνοι τους αφού και η Φενέρμπαχτσε φαίνεται να έχει δείξει ενδιαφέρον.
sport-fm.gr