Συνεχίζει τις προσθήκεςη Λίβερπουλ, έκλεισε και τον Λεόνι

Συνεχίζει τις προσθήκεςη Λίβερπουλ, έκλεισε και τον Λεόνι

Δεν σταματάει να κλείνει παίκτες στο φετινό καλοκαίρι η Λίβερπουλ, με τους «κόκκινους» να είναι έτοιμοι να ανακοινώσουν τον Τζιοβάνι Λεόνι.

Ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ θα πρέπει να θεωρείται ο Τζιοβάνι Λεόνι, με τους «κόκκινους» να επενδύουν πάνω στον 18χρονο Ιταλό.

Ο Άρνε Σλοτ θέλησε να αναζωογονήσει την αμυντική του γραμμή και μετά τις προσθήκες των Κέρκεζ και Φίρπονγκ, στα κόκκινα θα ντυθεί και ο Λεόνι.

Με την υπόθεση του Κονατέ ακόμη να βρίσκεται στον αέρα, η Λίβερπουλ είχε ανάγκη από έναν ακόμη κεντρικό αμυντικό, με τους «κόκκινους» να καταβάλουν 35 εκατομμύρια ευρώ στην Πάρμα για να τον κάνουν δικό τους.

Ο Ιταλός θα ενταχθεί άμεσα στο ρόστερ του Ολλανδού τεχνικού ο οποίος είχε ξεκαθαρίσει ότι θέλει τον νεαρό με κανονική μεταγραφή και όχι με δανεισμό.

Την περσινή σεζόν ο Λεόνι αγωνίστηκε συνολικά 17 φορές και εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις και την ωριμότητα στο παιχνίδι του, παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Με δυο... αυτογκόλ και λύτρωση στο 94', η Άρσεναλ γλίτωσε το κάζο και διατηρείται στην κορυφή!

Με δυο... αυτογκόλ και λύτρωση στο 94', η Άρσεναλ γλίτωσε το κάζο και διατηρείται στην κορυφή!

Αν η μοίρα στέλνει σημάδια, τότε η Άρσεναλ πήρε δυο από αυτά. Όσα και τα αυτογκόλ που χρειάστηκε κόντρα στη Γουλβς για το 2-1, που διαμορφώθηκε στο 94' σε ένα Έμιρεϊτς που λίγο έλειψε να υποστεί σοκ!