Σούπερ Όρσιτς!

Σούπερ Όρσιτς!

«Εισέπραξε» συγχαρητήρια από τον εργοδότη του, ο Mίσλαβ Όρσιτς (όπως βλέπουμε στην φωτογραφία), αμέσως μετά την ολοκλήρωση του θριάμβου επί της Ντιναμό Κιέβου.

Ο διεθνής Κροάτης, ήταν «σεληνιασμένος» χθες βράδυ και πολύ ουσιαστικός. Βρέθηκε φάτσα με το 1-0 από νωρίς και δεν λάθεψε σε εκείνη την περιπετειώδη φάση.

Αυτός έδωσε την ασίστ στον Κορέια, ο οποίος με ωραίο γυριστό… έβαλε στα δίχτυα και τον αντίπαλο κίπερ στο ξεκίνημα της επανάληψης.

Ο Όρσιτς έκανε κι ένα σουτ-κανονιά, στο δεύτερο ημίχρονο, «αγγίζοντας» το 3-0.

Κάθε άλλο παρά ξοφλημένος ήρθε στο νησί, πριν από 7 μήνες, ο διεθνής Κροάτης επιθετικός. Δεν είναι μεγάλος, «περπατά» στα 32 του χρόνια.

Π.Χ. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

4 λόγοι που το μέλι δεν πρέπει να λείπει από τη διατροφή σου

4 λόγοι που το μέλι δεν πρέπει να λείπει από τη διατροφή σου

Το μέλι δεν είναι απλώς ένα φυσικό γλυκαντικό. Περιέχει περισσότερα από γλυκόζη και φρουκτόζη και, όταν καταναλώνεται με μέτρο, μπορεί να προσφέρει στη διατροφή σου και ορισμένες ενδιαφέρουσες βιοδραστικές ενώσεις.