«Έριξαν» και τον Παπασταύρου στη συζήτηση…

«Έριξαν» και τον Παπασταύρου στη συζήτηση…

Με αφορμή τα «θαλασσώματα» του Κυριάκου Αθανασίου στο φιλικό ΑΠΟΕΛ – Απόλλων και την… πίεση που βάζουν αρκετοί ποδοσφαιρόφιλοι στον αρχηγό του «Παλατιού» να ξανασκεφτεί την απόφαση του να μην έρχονται ξένοι διαιτητές, έγινε κάμποση συζήτηση τα τελευταία 24ωρα.

Στα Σόσιαλ Μήντια και στις εκπομπές «Ράδιο-Καφενεία».

Πολλοί απ’ αυτούς που δεν θέλουν μόνο Κύπριους ρεφ, «έβαλαν» και τον πρόεδρο της Ομόνοιας στην όλη συζήτηση.

Συγκεκριμένα εξέφρασαν την άποψη, πως όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα και δεν σηκώνουν ικανοποιητικά το κουπί οι ντόπιοι διαιτητές, μόνο ο Παπασταύρου θα έχει το δικαίωμα να βγει να φωνάζει ασκώντας κριτική στην ηγεσία του "Παλατιού".

Προτάσσοντας το ότι μόνο αυτός, δεν έσπευσε να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στον νέο «Βασιλιά».

Π.Χ. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Επίσημο: Συμφωνία με τον Δήμο Κουρίου για χρήση του γηπέδου στο Τραχώνι

Επίσημο: Συμφωνία με τον Δήμο Κουρίου για χρήση του γηπέδου στο Τραχώνι

Ανακοίνωση από την Freedom24 Krasava ENY Ύψωνα με αφορμή την συμφωνία συνεργασίας με τον Δήμο Κουρίου, η οποία αφορά την εκμετάλλευση και χρήση του γηπέδου στο Τραχώνι.