Διάστρεμμα κι αμφίβολος για την πρεμιέρα της La Liga ο Καμαβινγκά

Διάστρεμμα κι αμφίβολος για την πρεμιέρα της La Liga ο Καμαβινγκά

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε την Κυριακή τον τραυματισμό του Εντουάρντ Καμαβινγκά, ο οποίος τρέχει να προλάβει την πρεμιέρα της La Liga και το ματς με την Οσασούνα την επόμενη Τρίτη

Πρόβλημα με τον Εντουάρντ Καμαβινγκά στη Ρεάλ Μαδρίτης, ενόψει της αναμέτρησης της πρεμιέρας της La Liga κόντρα στην Οσασούνα στις 19 του μήνα, αφού ο Γάλλος μέσος της «βασίλισσας» τραυματίστηκε στον αστράγαλο.

Συγκεκριμένα, ο Καμαβινγκά ήταν απών από τις προπονήσεις των «μερένχες» τις τελευταίες μέρες και με επίσημη ανακοίνωσή της την Κυριακή η Ρεάλ επιβεβαίωσε τον τραυματισμό του, ήτοι ο παίκτης υπέστη διάστρεμμα στον δεξιό αστράγαλο έπειτα κι από τις ιατρικές εξετάσεις που υποβλήθηκε την Κυριακή.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο Καμαβινγκά ενδέχεται να μείνει εκτός γηπέδων για τις επόμενες δέκα μέρες, οπότε αναμένεται να χάσει το ματς με την ομάδα της Παμπλόνα.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Μπαρτζώκας ball και ΜΑΤ στον Αταμάν - Καμία αυτοκριτική από τον Τούρκο τεχνικό

Μπαρτζώκας ball και ΜΑΤ στον Αταμάν - Καμία αυτοκριτική από τον Τούρκο τεχνικό

Ο Ολυμπιακός θύμισε στην αρχή και το φινάλε του ντέρμπι την ομάδα που ονειρεύεται ο Γιώργος Μπαρτζώκας, αλλά με τη… βοήθεια του Εργκίν Αταμάν, που τα έβαλε με όλους εκτός από τον εαυτό του.