Themasports teamΗ ήττα της Πόγκον Στσέτσιν από την Άρκα Γκντίνια (2-1) το Σάββατο (9/8), με χαμένο πέναλτι από τον Ευθύμη Κουλούρη, φαίνεται πως ήταν η... σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι με τον προπονητή της πολωνικής ομάδας να παρουσιάζεται εμφανώς νευριασμένος στη συνέντευξη Τύπου.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Έλληνας επιθετικός, που βρέθηκε στο επίκεντρο της κριτικής, δεν έχει εκφαστεί έως τώρα για το αν θέλει να συνεχίσει ή, όχι στο σύλλογο, κάνοντας μία νέα αρχή στην καριέρα του, λαμβάνοντας παράλληλα ένα πολύ καλό συμβόλαιο για 2-3 χρόνια με αποδοχές σαφώς μεγαλύτερες από αυτές που έχει στην Πογκόν.
Την περασμένη εβδομάδα δεν αγωνίστηκε καθόλου, χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Χθες ήταν στο αρχικό σχήμα, ωστόσο, παρά την προσπάθειά του να παρουσιαστεί έτοιμος αγωνιστικά και ψυχολογικά, φαίνεται ότι κάτι τέτοιο δεν συνέβη.
Τουλάχιστον, αυτό παραδέχθηκε και ο προπονητής του Ρόμπερτ Κολεντόβιτς, ο οποίος στη συνέντευξη που παραχώρησε στους δημοσιογράφους μετά τον αγώνα ήγταν ξεκάθαρος σε ό,τι αφορά τον Κουλούρη και την κατάσταση που βρίσκεται.
«Είναι εύκολο να κρίνεις μετά το ματς. Δούλεψε πολύ στο ψυχολογικό κομμάτι αυτή την εβδομάδα και νόμιζα ότι ήταν καλά. Ο αγώνας έδειξε ότι ίσως να μην ήταν τελείως έτσι. Τον έχω δει σε καλύτερη κατάσταση. Δεν χάσαμε όμως εξαιτίας του “Κούλου”.
Ως έμπειρη ομάδα έπρεπε να διαχειριστούμε καλύτερα το αποτέλεσμα. Ο τρόπος που δεχτήκαμε τα γκολ δεν αρμόζει σε ομάδα σαν τη δική μας. Ήταν ένας αγώνας που μπορούσαμε να κερδίσουμε άνετα, αλλά φύγαμε χωρίς βαθμούς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κολεντόβιτς.
Μετά από τέσσερις αγωνιστικές, η Πόγκον έχει μόλις 4 βαθμούς και βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας. Και ίσως αυτό να είναι το λιγότερο που απασχολεί στη δεδομένη χρονική στιγμή το κλαμπ!
Πηγή: monobala.gr
Έφυγαν απογοητευμένοι από το ΓΣΠ στην Ομόνοια, προπονητής, παίχτες και οπαδοί. Επειδή δέχθηκαν το γκολ στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων, σε ένα ντέρμπι που φαινόταν δικό τους, βάσει και της εικόνας που έβγαλαν στο δεύτερο ημίχρονο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
10/11 @ 08:28
Έφυγε από τη ζωή στα 88 του χρόνια ο Λένι Γουίλκενς, που άφησε το στίγμα του στο ΝΒΑ.
10/11 @ 00:29
Με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να πετυχαίνει χατ-τρικ, η Μπαρτσελόνα νίκησε 4-2 τη Θέλτα στο Βίγκο και μείωσε στους 3 βαθμούς την απόστασή της από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης!
09/11 @ 23:51
Αλλαγή κατοίκου στο ρετιρέ της Serie A, με την Ίντερ να πηγαίνει στη διακοπή ούσα πρώτη στο πρωτάθλημα μετά το άνετο 2-0 επί της Λάτσιο στο «Σαν Σίρο»!
09/11 @ 23:29
Η Dua Lipa παρακολούθησε το superclasico με φανέλα της «αλμπισελέστε».
09/11 @ 19:56
Η Ρεάλ Μαδρίτης τα βρήκε σκούρα κόντρα στην πολύ διαβασμένη Ράγιο Βαγιεκάνο και «κόλλησε» στο 0-0 στο Βαγιέκας, χάνοντας βαθμούς μετά από τέσσερις σερί νίκες στη LaLiga!
09/11 @ 10:58
Παγκόσμιο σάλο έχει προκαλέσει η υπόθεση του 21χρονου Αντρέας Σιέλντερουπ, διεθνούς Νορβηγού ποδοσφαιριστή και συμπαίκτη του Βαγγέλη Παυλίδη στην Μπενφίκα, ο οποίος κατηγορείται για διανομή σεξουαλικού υλικού που απεικονίζει ανήλικο άτομο.
BEST OF THEMASPORTS