Συγκλονιστική στιγμή: Ο Ρονάλντο έσπασε μετά τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έσπασε μετά τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας από την Ισπανία στη φάση των 16 του Μουντιάλ.




Μπορεί στο ξεκίνημα του καλοκαιριού, ο Έντρικ να βρισκόταν στην πόρτα της εξόδου από τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τη «Βασίλισσα» να ψάχνει ομάδα για να τον δανείσει, πλέον όμως όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν.
Ο νεαρός Βραζιλιάνος όχι απλά θα παραμείνει μέλος της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά θα φοράει και τη φανέλα με το νούμερο «9». Ο 19χρονος τη περσινή σεζόν υπό τις οδηγίες του Κάρλο Αντσελότι είχε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής, αυτό όμως είναι πολύ πιθανόν πλέον να αλλάξει με τον Τσάμπι Αλόνσο να έχει αναλάβει τα ηνία της ομάδας.
Δημοσιεύματα από την Ισπανία ανέφεραν ότι το «9» πιθανότατα θα το έπαιρνε ο Γκονζάλο Γκαρθία, ο οποίος ήταν εκπληκτικός στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Τελικά όμως τα σχέδια άλλαξαν και τη τιμή αυτή την έχει ο Έντρικ.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις