Themasports teamΟ Μπρούνο Γκάμα συμφώνησε με την ομάδα της Καλαμάτας, με τον 37χρονο Πορτογάλο να επιστρέφει στην Ελλάδα μετά το πέρασμά του από την Κύπρο.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η «Μαύρη Θύελλα» συνεχίζει την ενίσχυσή της ενόψει της νέας σεζόν, στην οποία υπό τις οδηγίες του Αλέκου Βοσνιάδη, θέλει να ολοκληρώσει αυτό που άφησε στη... μέση την περσινή σεζόν. Την άνοδο στη Super League.
Η Καλαμάτα, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, τα βρήκε σε όλα με τον Μπρούνο Γκάμα, με τον Πορτογάλο να ταξιδεύει στην πόλη της Πελοποννήσου τις επόμενες μέρες για τα ιατρικά και τις υπογραφές.
Ο 37χρονος εξτρέμ μετά το επιτυχές πέρασμα από τον Άρη, αγωνιζόταν τις τελευταίες τρεις σεζόν με τη φανέλα της ΑΕΚ Λάρνακας στην Κύπρο, από την οποία έμεινε ελεύθερος, μετρώντας 7 γκολ και 10 ασίστ σε 66 συμμετοχές.
sdna.gr
Η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών υποδέχεται σε φιλικό αγώνα στις 19:00 στο στάδιο Αλφαμέγα την Εσθονία και το ThemaSports θα σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη της αναμέτρησης.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
18/11 @ 13:14
Ο Ατρόμητος μπήκε και επίσημα στην εποχή Ντούσαν Κέρκεζ, καθώς οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία για τη συνεργασία τους.
17/11 @ 23:20
Ο Λεβαδειακός έχει ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών που ενδεχομένως το καλοκαίρι ή και νωρίτερα να αποφέρουν στην ομάδα χρήματα που όμοιά της (μαζεμένα) δεν έχει πάρει ομάδα κάτω από Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Άρη και Παναθηναϊκό.
17/11 @ 19:59
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς εξήγησε τα οφέλη της Εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Μουντιάλ, στάθηκε στην απογοήτευση της κακής κατάληξης, αλλά «βλέπει» και στη βελτίωση μέχρι τον άλλο Σεπτέμβρη.
17/11 @ 17:57
Η χθεσινή συνέντευξη του Γιάννη Αλαφούζου ήταν, πιθανότατα, το γεγονός της χρονιάς σε ό, τι αφορά το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού.
17/11 @ 22:36
Η... ταυτότητα του επιχειρηματία που όπως είπε ο Γιάννης Αλαφούζος, κάθε χρόνο βάζει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στον Παναθηναϊκό.
17/11 @ 18:18
Το περιστατικό που έλαβε χώρα στην Καλαμαριά, με ανεγκέφαλους να σβήνουν γκράφιτι φίλων του ΠΑΟΚ στη μνήμη του Νάσου Κωνσταντίνου...
BEST OF THEMASPORTS