Ακολουθήστε μας στο Google news

Διακοπή για τις Εθνικές ομάδες και όλες οι ομάδες έχουν την ευκαιρία να πάρουν ανάσες και να προετοιμαστούν για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Έτσι και ο Μπρούνο Μπαλταζάρ δουλεύει μαζί με τους συνεργάτες του για να παρουσιάσουν βελτιωμένη την ΑΕΛ με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Η ομάδα της Λεμεσού αυτή την στιγμή βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με δέκα πόντους (όσους έχει και η ΑΕΚ και η Δόξα), όμως με παιχνίδι λιγότερο καθώς να θυμίσουμε ότι το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής κόντρα στον ΑΠΟΕΛ αναβλήθηκε λόγω των αγώνων που έδινε η ομάδα του Γιώργου Δώνη στην Ευρώπη. Από άποψη συγκομιδής η ΑΕΛ δεν τα πάει άσχημα καθώς κέρδισε όλα τα παιχνίδια που ήταν το φαβορί, και στα δύο ντέρμπι με ΑΕΚ εκτός και Απόλλωνα εντός, μετρά μια ήττα (στην ΑΕΚ "Αρένα") και μια ισοπαλία με τους κυανόλευκους. Το θέμα είναι ότι η εμφανίσεις της ΑΕΛ δεν δείχνουν σταθερότητα, μιας και με την ΑΕΚ δεν έθελξε ενώ στο δεύτερο μέρος με τον Απόλλωνα είχε εξαιρετική απόδοση και ήταν σαφώς βελτιωμένη. Στο παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό την περασμένη Κυριακή και πάλι δεν εντυπωσίασε όμως πήρε το ζητούμενο που ήταν το τρίποντο. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα πρέπει να βελτιώσει αρκετά στον δημιουργικό τομέα μιας και η φετινή ΑΕΛ έδειξε ότι δυσκολεύεται κόντρα σε κλειστές άμυνες, και θα πρέπει να βρίσκει πιο εύκολα τις λύσεις στο σκοράρισμα. Η αμυντική λειτουργία της ομάδας αποδίδει αρκετά καλά, και σίγουρα πάνω σε αυτό πρέπει να στηριχτεί ο κόουτς. Τα δύο αμυντικά άκρα (Αβραάμ και Αιρόσα) αλλά και το κεντρικό δίδυμο (Λαφράνς και Μιτρέα) έχουν χημεία μεταξύ τους και αποτελούν μια δυσκολοκατάβλητη άμυνα για τον οποιονδήποτε αντίπαλο. Επιπρόσθετα, δείγμα του πόσο πολύ έχει συνδεθεί με την ΑΕΛ ο αρχηγός Μάρκο Αιρόσα, είναι το γεγονός ότι ανάρτησε μια φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μαζί με τον προπονητή του Μπρούνο Μπαλταζάρ και με άλλα άτομα του Λεμεσιανού σωματείου, γράφοντας: "Χρόνια Πολλά αγάπη μου, ΑΕΛΑΚΑ"
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»-ThemaSports
29/06 @ 21:35

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»

Το 2ο επεισόδιο της πρωτοποριακής εκπομπής της Cablenet, ΑΠΟΕΛ Pre Season Show «The Journey» ανάμεσα σε άλλα είχε καλεσμένο τον Ελλαδίτη άσο Τάσο Δώνη. Μίλησε στον Άρη Κυριάκου και είπε πολλά και ενδιαφέροντα.

Φιλικό... 0-0-ThemaSports
29/06 @ 17:47

Φιλικό... 0-0

Σε φιλικό αγώνα που έδωσε η Έλφσμποργκ, αντίπαλος της Πάφος FC στον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, εξήλθε ισόπαλη χωρίς τέρματα με αντίπαλο τη Νορβηγική Φρέντρικσταντ.

Γέμισε η πτήση σε 45 λεπτά!-ThemaSports
29/06 @ 14:00

Γέμισε η πτήση σε 45 λεπτά!

Ενημέρωση από την Πάφο.

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ-ThemaSports
29/06 @ 15:46

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ... καταπίνουν χιλιόμετρα με διπλές προπονήσεις με τον Χουάν Φεράντο να περιμένει ότι την κατάλληλοι στιγμή θα είναι έτοιμοι για 90λεπτα.

Επίσημο με Ντρέκσα-ThemaSports
29/06 @ 13:23

Επίσημο με Ντρέκσα

Στην ΑΕΖ συνεχίζει την καριέρα του ο Πάβελ Ντρέκσα

DEAL με Σακκά-ThemaSports
29/06 @ 13:25

DEAL με Σακκά

Συνεχίζει στην Ομόνοια Αραδίππου, ο τερματοφύλακας, Λούκας Σακκάς.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ