Ακολουθήστε μας στο Google news

Η πάροδος των πρώτων πέντε αγωνιστικών (Εκκρεμεί το παιχνίδι με Απόλλωνα) σίγουρα άφησαν μια γλυκόπικρη γεύση στο οικοδόμημα της Ομόνοιας, ειδικά στα δύο τελευταία παιχνίδια με Αλκή και Ολυμπιακό, καθώς οι «πράσινοι» μπορεί να ήταν πολύ καλύτεροι απέναντι στους αντιπάλους τους, όμως δεν κατάφεραν να φύγουν από το γήπεδο με το απόλυτο βαθμολογικό κέρδος. Με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής Κύπρου, η ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου θα έχει την δυνατότητα να πάρει σημαντικές ανάσες ενόψει της συνέχειας που αναμένεται να είναι «καυτή» για το «τριφύλλι». Στα επόμενα ματς του φετινού μαραθώνιου η Ομόνοια θα κληθεί να παρουσιαστεί ακόμη καλύτερη, απαιτητική και διεκδικητική μέσα στον αγωνιστικό χώρο, έτσι ώστε να διεκδικήσει με περισσότερες αξιώσεις τους βαθμούς που τόσο πολύ χρειάζεται, άλλωστε αυτό είναι και η πεμπτουσία εαν θέλει το "τριφύλλι" να φτάσει και να εκπληρώσει τους στόχους του. Το τεχνικό τιμ της Ομόνοιας αυτό το διάστημα που δεν υπάρχει πίεση από τις αγωνιστικές υποχρεώσει της ομάδας θα προσπαθήσει με όσους ποδοσφαιριστές έχει στην διάθεση του (κάποιοι απουσιάζουν με τις Εθνικές τους ομάδες), να διορθώσει τα κακώς έχοντας στην μεσοαμυντική λειτουργία του «τριφυλλιού».  Η Ομόνοια από την αρχή του πρωταθλήματος είδαμε ότι κάθε βδομάδα δέχεται τέρμα ή τέρματα και είναι ένα στοιχείο που προβληματίζει τον προπονήτη και τους συνεργάτες του στην Λευκωσιάτικη ομάδα. Το γεγονός ότι οι «πράσινοι» στα περισσότερα παιχνίδια (με εξαίρεση αυτό με την ΑΕΚ), ναι μεν είχαν τον απόλυτο έλεγχο και την κατοχή στο γήπεδο, και έφτιαχναν αρκετές φάσεις μπροστά από τις αντίπαλες εστίες, όμως του έλειπε αυτό το κάτι για να «σκοτώσουν» τα παιχνίδια, κάτι που μέχρι στιγμής στοιχίζει στην ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου 7 ολόκληρους χαμένους βαθμούς στο πρωτάθλημα, που στο τέλος της χρονιάς μπορεί να φανούν καθοριστικοί. Ο προπονητής της Ομόνοιας είναι δεδομένο ότι έμεινε ευχαριστημένος από την μεσοεπιθετική λειτουργία της ομάδας του, όμως το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές του δεν μπορούν να σπρώξουν με σχετική ευκολία το τόπι στο πλεκτό είναι κάτι που τον προβληματίζει έντονα.  Ο κόουτς του "τριφυλλιού" είναι απόλυτα έτοιμος να διορθώσει όλα τα στοιχεία στην Ομόνοια που χρήζουν βελτίωσης στις επόμενες προπονήσεις, έτσι ώστε οι "πράσινοι" με την επανέναρξη του πρωταθλήματος να παρουσιαστούν ακόμη πιο έτοιμοι από ποτέ, για να μην χάσουν εκ νέου πολύτμους βαθμούς στα επόμενα παιχνίδια τους.
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»-ThemaSports
29/06 @ 21:35

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»

Το 2ο επεισόδιο της πρωτοποριακής εκπομπής της Cablenet, ΑΠΟΕΛ Pre Season Show «The Journey» ανάμεσα σε άλλα είχε καλεσμένο τον Ελλαδίτη άσο Τάσο Δώνη. Μίλησε στον Άρη Κυριάκου και είπε πολλά και ενδιαφέροντα.

Φιλικό... 0-0-ThemaSports
29/06 @ 17:47

Φιλικό... 0-0

Σε φιλικό αγώνα που έδωσε η Έλφσμποργκ, αντίπαλος της Πάφος FC στον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, εξήλθε ισόπαλη χωρίς τέρματα με αντίπαλο τη Νορβηγική Φρέντρικσταντ.

Γέμισε η πτήση σε 45 λεπτά!-ThemaSports
29/06 @ 14:00

Γέμισε η πτήση σε 45 λεπτά!

Ενημέρωση από την Πάφο.

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ-ThemaSports
29/06 @ 15:46

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ... καταπίνουν χιλιόμετρα με διπλές προπονήσεις με τον Χουάν Φεράντο να περιμένει ότι την κατάλληλοι στιγμή θα είναι έτοιμοι για 90λεπτα.

Επίσημο με Ντρέκσα-ThemaSports
29/06 @ 13:23

Επίσημο με Ντρέκσα

Στην ΑΕΖ συνεχίζει την καριέρα του ο Πάβελ Ντρέκσα

DEAL με Σακκά-ThemaSports
29/06 @ 13:25

DEAL με Σακκά

Συνεχίζει στην Ομόνοια Αραδίππου, ο τερματοφύλακας, Λούκας Σακκάς.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ