ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις από το Ολυμπιακός-Freedom 24 Krasava ΕΝΥ (ΒΙΝΤΕΟ)
Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από το Ολυμπιακός - Freedom 24 Krasava ΕΝΥ που ολοκληρώθηκε με 1-1, για την 4η αγωνιστική.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο 22χρονος μπακ αγωνιζόταν στην ΕΝΠ έχοντας αρκετές συμμετοχές, ενώ αγωνίζεται με την ίδια ευκολία και ως κεντρικός αμυντικός.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κύπριο ποδοσφαιριστή Φώτη Κοτσώνη, ενισχύοντας περαιτέρω την αμυντική της γραμμή με έναν νεαρό αλλά ήδη έμπειρο αμυντικό.
Ο 22χρονος γεννήθηκε στις 10 Φεβρουαρίου 2003 στη Δερύνεια Κύπρου και αγωνίζεται κυρίως ως δεξιός μπακ, ενώ μπορεί να καλύψει και τη θέση του κεντρικού αμυντικού ή του αμυντικού μέσου.
Ο Κοτσώνης έκανε τα πρώτα του βήματα στις ακαδημίες της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, με την οποία πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στη μεγάλη κατηγορία της Κύπρου το 2020.
Σε πέντε χρόνια στον σύλλογο κατέγραψε 55 συμμετοχές στην Α’ Εθνική Κατηγορία, 8 συμμετοχές στο Κύπελλο Κύπρου και συνολικά 80 επίσημα παιχνίδια πετυχαίνοντας 2 γκολ και μοιράζοντας 1 ασίστ.
Παράλληλα, είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Κύπρου όπου μετράει 6 συμμετοχές με την U21, 4 με την U19, 2 με την U17 και 2 με την U16.
Ο Φώτης Κοτσώνης έρχεται στα Χανιά για να προσθέσει ταχύτητα, δύναμη και πολυδιάστατο παιχνίδι στην αμυντική γραμμή της ομάδας.
Φώτη, καλώς ήρθες στα Χανιά!
Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας!».