"Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι με την Πάφο"

"Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι με την Πάφο"

Διαβάστε όλα όσα είπε ο μέσος της Ντιναμό στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Πάφο.

Για το πως επηρεάζει την προετοιμασία για τον αγώνα με την Πάφο ο δύσκολος αγώνας που παίξατε προχθές στο Ρίβνε;

«Ναι, είχαμε έναν πολύ δύσκολο αγώνα στο Ρίβνε, αλλά πετύχαμε τον στόχο μας, κερδίσαμε. Η αποκατάσταση πηγαίνει σύμφωνα με το σχέδιο, επειδή έχουμε καλούς γιατρούς και μασέρ. Όλα θα πάνε καλά».

Για την διάθεσή του αλλά και της ομάδας πριν από τον αγώνα με την Πάφο;

«Η διάθεση είναι, φυσικά, αγωνιστική. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι με την Πάφο. Θα ήθελα να απευθυνθώ στους φιλάθλους που ήταν στον προηγούμενο αγώνα και να τους ευχαριστήσω για την υποστήριξή τους. Ελπίζω ότι στο ματς της Τρίτης θα υπάρχουν επίσης πολλοί οπαδοί στις κερκίδες που θα μας υποστηρίξουν.»

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

ΣΑ ΠΙΝΤΟ: «Θέλουμε να ζήσουμε ακόμα μία επική βραδιά» - ΠΕΠΕ: «Λειτουργεί σαν πυξίδα η ανατροπή που κάναμε με την Χάιντουκ»

ΣΑ ΠΙΝΤΟ: «Θέλουμε να ζήσουμε ακόμα μία επική βραδιά» - ΠΕΠΕ: «Λειτουργεί σαν πυξίδα η ανατροπή που κάναμε με την Χάιντουκ»

Συνέντευξη Τύπου παρέθεσε σήμερα (12/08) το μεσημέρι ο προπονητής της Πάφου, Ρικάρντο Σα Πίντο, ενόψει του αυριανού (13/08, 20:00) επαναληπτικού αγώνα στο στάδιο «Αλφαμέγα» με αντίπαλο την Αυστριακή Σάλτσμπουργκ, για τον 3ο προκριματικό του Europa League.