Προκαταρκτική έρευνα μετά από καταγγελία για φερόμενες απειλές με αφορμή την κατασκευή της Νέας Τούμπας

Προκαταρκτική έρευνα μετά από καταγγελία για φερόμενες απειλές με αφορμή την κατασκευή της Νέας Τούμπας

Προκαταρκτική έρευνα από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης παραγγέλθηκε, έπειτα από καταγγελία για φερόμενες απειλές που στρέφονται κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με αφορμή την κατασκευή της Νέας Τούμπας.

Προκαταρκτική έρευνα διεξάγεται από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης μετά από καταγγελία για φερόμενες απειλές που στρέφονται κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με αφορμή τις εξελίξεις γύρω από το ζήτημα της ανέγερσης της Νέας Τούμπας.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η καταγγελία περιλαμβάνεται σε επιστολή που υπογράφει ανώτερο στέλεχος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ και φαίνεται να εστάλη τα προηγούμενα 24ωρα στο γραφείο του Πρωθυπουργού, την ΕΛ.ΑΣ. και την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.
Για την συγκεκριμένη καταγγελία ενημερώθηκε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και παραγγέλθηκε προκαταρκτική έρευνα για να διαπιστωθεί εάν στοιχειοθετούνται αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο της έρευνας, όπως αναφέρουν πληροφορίες, θα κληθεί να καταθέσει το στέλεχος της ΠΑΕ που υπογράφει την επιστολή, προκειμένου να διευκρινίσει από πού προέρχονται οι απειλές και ποιοι είναι αποδέκτες αυτών.

 
sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Ευχαριστίες στον Ανθούλη Μυλωνά για την πολύχρονη προσφορά του στην ΚΟΠ και στο ποδόσφαιρο μας

Ευχαριστίες στον Ανθούλη Μυλωνά για την πολύχρονη προσφορά του στην ΚΟΠ και στο ποδόσφαιρο μας

Ένας πολυετής κύκλος προσφοράς στην Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ολοκληρώνεται σήμερα για τον Ανθούλη Μυλωνά, ο οποίος αφυπηρετεί από τη θέση του Γενικού Διευθυντή της Ομοσπονδίας.