Ακολουθήστε μας στο Google news

Τα αποτελέσματα των δύο επόμενων αγώνων της Εθνικής Ελπίδων θα καθορίσουν πολλά στην πορεία μας στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και οι διεθνείς μας δηλώνουν αποφασισμένοι να κυνηγήσουν το καλύτερο για θετικό απολογισμό. Πρώτος μας αντίπαλος η Τουρκία την Πέμπτη στο ΑΕΚ Αρένα. Ώρα έναρξης 17:00 με ελεύθερη είσοδο για τους φιλάθλους. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω live streaming από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ. Ο αγώνας θα είναι διαθέσιμος στο https://www.youtube.com/watch?v=UrueOs7yKH8 και η μετάδοση θα αρχίζει λίγο πριν από την έναρξη της αναμέτρησης. Ο κύκλος της προετοιμασίας ολοκληρώνεται σήμερα και η τεχνική ηγεσία θα καταλήξει οριστικά στις επιλογές ως προς το αρχικό πλάνο δράσης. Οι διεθνείς μας αναγνωρίζουν τις δυσκολίες για τους επικείμενους αγώνες με Τουρκία και Βέλγιο όμως η διάθεση για το καλύτερο είναι δεδομένη. Η Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων απέκτησε μεγάλο χορηγό, την εταιρεία ΕΚΟ (Ελληνικά Πετρέλαια). Ο Ματίας Σπόλιαριτς που για πρώτη φορά θα είναι στη διάθεση του Νίκου Ανδρονίκου για επίσημο παιχνίδι, αναφέρει χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ: «Νιώθω πολύ χαρούμενος γιατί επιτέλους βρίσκομαι στη διάθεση του προπονητή μου για επίσημους αγώνες. Μας περιμένουν δύο δύσκολοι αγώνες, γνωρίζουμε τις δυσκολίες αλλά πιστεύουμε στις δυνατότητες αυτής της ομάδας. Θα προσπαθήσω με τη σειρά μου να βοηθήσω όσο το δυνατό περισσότερο για την επίτευξη των στόχων της Εθνικής μας και μακάρι να ήμουν μαζί με τους συμπαίκτες μου από το ξεκίνημα αυτής της προσπάθειας». Ο αγώνας της Πέμπτης θα είναι ο τρίτος για την Εθνική μας στη διαδρομή της προκριματικής φάσης. Αρχίσαμε με νίκη επί της Μάλτας με 2-1 στην Κύπρο και ακολούθησε η εκτός έδρας ήττα (4-1) από τη Σουηδία. Η Τουρκία στο μοναδικό αγώνα που έδωσε έφερε ισοπαλία 0-0 εκτός έδρας με το Βέλγιο. Το αγώνα με την Τουρκία θα διαιτητεύσει ο Γερμανός Daniel Siebert με βοηθούς τους συμπατριώτες του Jan Seidel και Christian Gittelmann. Τέταρτος διαιτητής ο επίσης Γερμανός Soren Storks. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Νορβηγός Jon Skjervold και παρατηρητής αγώνα ο Ολλανδός Jan Willem Van Dop. Από ιστοσελίδα ΚΟΠ
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ποστάρισμα για το φιλικό με ΠΑΟ-ThemaSports
02/07 @ 16:53

Ποστάρισμα για το φιλικό με ΠΑΟ

Η Πάφος FC δίνει το τελευταίο της αγώνα επί Αυστριακού εδάφους αύριο στις 17:30, με αντίπαλο τον κυπελλούχο Ελλάδας, Παναθηναικό.

Παρελθόν ο Γιούρσεβιτς-ThemaSports
02/07 @ 15:14

Παρελθόν ο Γιούρσεβιτς

Η ανακοίνωση.

Συμφώνησε με τον Περέιρα η ΑΕΚ!-ThemaSports
02/07 @ 15:58

Συμφώνησε με τον Περέιρα η ΑΕΚ!

Παίκτης της ΑΕΚ μπορεί να θεωρείται ο Ρομπέρτο «Τούκου» Περέιρα! H «Ένωση» ολοκλήρωσε το deal με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό ως το 2026.

ΒΟΥΡΟΣ: «Ο Απόλλωνας μου έδειξε ένα σεβασμό που δεν περίμενα…»-ThemaSports
02/07 @ 14:40

ΒΟΥΡΟΣ: «Ο Απόλλωνας μου έδειξε ένα σεβασμό που δεν περίμενα…»

Kαλεσμένος στην εκπομπή του SPORT24, Euro Morning Show, ήταν ο Πραξιτέλης Βούρος, ο οποίος μίλησε για τη μεταγραφή του στον Απόλλωνα, το Euro 2024, τον Κριστιάνο Ρονάλντο κι άλλα.

ΦΑΜΠΙΑΝΟ: Μεγάλη συνέντευξη με τον Βραζιλιάνο «γίγαντα»!-ThemaSports
01/07 @ 15:21

ΦΑΜΠΙΑΝΟ: Μεγάλη συνέντευξη με τον Βραζιλιάνο «γίγαντα»!

Ο Φαμπιάνο παραχώρησε συνέντευξη στο OMONOIA TV.

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»-ThemaSports
29/06 @ 21:35

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»

Το 2ο επεισόδιο της πρωτοποριακής εκπομπής της Cablenet, ΑΠΟΕΛ Pre Season Show «The Journey» ανάμεσα σε άλλα είχε καλεσμένο τον Ελλαδίτη άσο Τάσο Δώνη. Μίλησε στον Άρη Κυριάκου και είπε πολλά και ενδιαφέροντα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ