Μπάγερν Μονάχου: ΧΑΟΣ μετά τον αποκλεισμό - Έρχεται... ξήλωμα!
Η Μπάγερν Μονάχου δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον τελικό του Champions League, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από την Παρί Σεν Ζερμέν με συνολικό σκορ 5-6 (1-1 στον επαναληπτικό).




Όπως ενημέρωσε η «Μαύρη Θύελλα», η οποία και τη νέα σεζόν θα έχει ως στόχο την άνοδο στη Super League 1, ο 31χρονος (10/06/1994) Αργεντινοιταλός εξτρέμ αφίχθη στην Ελλάδα για λογαριασμό της Καλαμάτας.
Θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά, θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την επιθετική της γραμμή.
Σημειώνουμε ότι την περσινή σεζόν (2024-2025), ο Μπονέτο μέτρησε 32 συμμετοχές (οι 31 ως βασικός) με τη φανέλα του Εθνικού, πετυχαίνοντας 9 τέρματα.
Δείτε βίντεο από την άφιξη του παίκτη στην Ελλάδα:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις