Themasports teamΤο Σαββατοκύριακο 27 - 28 Σεπτεμβρίου 2025 θα αρχίσει το Πρωτάθλημα Νέων Κ-19 Β' Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2025 - 2026.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Στο νέο Πρωτάθλημα θα λάβουν μέρος 14 ομάδες που θα αγωνιστούν σε δύο γύρους, σύνολο 26 αγωνιστικές. Με το τέλος της χρονιάς, οι τρεις πρώτες ομάδες θα εξασφαλίσουν άνοδο στο Πρωτάθλημα Νέων Α' Κατηγορίας.
Από το Πρωτάθλημα Νέων Γ' Κατηγορίας της περσινής περιόδου ανέβηκαν Αναγέννηση Δερύνειας, Κούρης Ερήμης και Σπάρτακος Κιτίου.
Η διαδικασία της κλήρωσης πραγματοποιήθηκε σήμερα διαδικτυακά και το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής περιλαμβάνει τους ακόλουθους αγώνες:
Διγενής Μόρφου - Χαλκάνορας
Εθνικός Άσσιας - Κούρης Ερήμης
Οθέλλος Αθηαίνου - ΑΕΖ
ΜΕΑΠ - ΠΑΕΕΚ
Εθνικός Άχνας - Σπάρτακος Κιτίου
Ακρίτας Χλώρακας - Ερμής Αραδίππου
Αναγέννηση Δερύνειας - Δόξα Κατωκοπιάς
Διαβάστε την κοινή ανακοίνωση του Απόλλωνα και της ΑΕΛ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
25/11 @ 16:36
Η ανακοίνωση της Νέας Σαλαμίνας...
24/11 @ 10:27
Η Νέα Σαλαμίνα νίκησε εκτός έδρας της Ομόνοιας 29Μ με 3-2 και συνεχίζει να οδηγεί αήττητη την κούρσα του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.
22/11 @ 19:00
Ποιος μπορεί να την σταματήσει; Μέχρι στιγμής... κανείς! Η Νέα Σαλαμίνα πέρασε νικηφόρα και από την Περιστερώνα, επικρατώντας με 2-3 της Ομόνοιας 29Μ στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής και συνέχισε την ξέφρενη πορεία της προς την κατάκτηση του τίτλου και την επιστροφή στα «σαλόνια» της πρώτης κατηγορίας!
22/11 @ 16:30
Επανάρχισε σήμερα (22/11) το απόγευμα το πρωτάθλημα Β' κατηγορίας, μετά τη διακοπή λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών μας ομάδων, με τη διεξαγωγή έξι αναμετρήσεων για την 9η αγωνιστική.
20/11 @ 14:22
Μετά τη διακοπή λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών μας ομάδων, επιστροφή σε ρυθμούς Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας με τις αναμετρήσεις της ένατης αγωνιστικής.
19/11 @ 14:44
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας 29ης Μαΐου, Μιχάλης Ξενοφώντος, μίλησε στον Supersport 104
BEST OF THEMASPORTS