Σε συμφωνία με τον Χρήστο Γιούση έχει έρθει η ΑΕΛ με τον 26χρονο άσο να ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα για να αγωνιστεί.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Πολύ κοντά στην απόκτηση του Χρήστου Γιούση είναι η ΑΕΛ.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι «βυσσινί» έχουν έρθει σε συμφωνία σε όλα με τον 26χρονο άσο και την ομάδα του.
Ο Γιούσης που αγωνιζόταν στην Κύπρο και την Καρμιώτισσα περιμένει να έρθουν τα απαραίτητα έγγραφα από την Κύπρο έτσι ώστε να προχωρήσει στις υπογραφές των συμβολαίων του με την ΑΕΛ.
Ο Γιούσης ξεκίνησε στην καριέρα του στις ακαδημίες της ΑΕΚ, αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα της Ένωσης για 9 φορές και πέρσι στην κυπριακή ομάδα είχε 32 συμμετοχές και είχε σκοράρει 9 τέρματα.
Μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης.
sport-fm.gr
Ακούγοντας τον Μπεργκ να λέει στη χθεσινή συνέντευξη τύπου, μετά τον αγώνα της Ομόνοιας με την ΑΕΚ, ότι «ο Στεπίνσκι, θέλει να μείνει και θα μείνει», θέτουν το παρακάτω ερώτημα…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
17/09 @ 22:59
Θέμα ωρών πλέον η ανακοίνωση του Χρήστου Κόντη, που αναλαμβάνει ως υπηρεσιακός τον Παναθηναϊκό, αρχής γενομένης από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
17/09 @ 22:00
Δείτε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία της League Phase μετά το πέρας της 1ης αγωνιστικής του Κυπέλλου, εκεί όπου ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και Άρης έκαναν το καθήκον τους, ενώ ο ΠΑΟΚ διασύρθηκε στη Λιβαδειά.
17/09 @ 17:41
Οι δηλώσεις του Μανόλο Χιμένεθ μετά το 1-0 του Άρη επί του Παναιτωλικού.
16/09 @ 23:22
Με δήλωσή τους, οι παίκτες του Παναθηναϊκού αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους και ζητούν από τον κόσμο να βρεθεί στο πλευρό τους, με σκοπό να γυρίσουν την κατάσταση μετά το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.
16/09 @ 22:34
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της δεσμεύεται να προχωρήσει σε ό,τι είναι απαραίτητο για να ενισχύσει την ομάδα, ζητώντας από τον κόσμο να στηρίξει τους ποδοσφαιριστές.
16/09 @ 17:09
Ο Λεβαδειακός ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Ιωάννη Κωστή έως το 2028.
BEST OF THEMASPORTS