Ο Πέτρος Μάνταλος ισοφάρισε τον Μιχάλη Κασάπη στις 391 συμμετοχές και βάζει πλώρη για να μπει στην τριάδα της σχετική λίστας.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Πέτρος Μάνταλος συνεχίζει να γράφει ιστορία με τη φανέλα της ΑΕΚ. Στην ευρωπαϊκή αναμέτρηση με τη Χάποελ Μπερ Σεβά, ο αρχηγός της Ένωσης συμπλήρωσε 391 συμμετοχές με τα κιτρινόμαυρα, «πιάνοντας» στην τέταρτη θέση της σχετικής λίστας τον Μιχάλη Κασάπη.
Πλέον, μπροστά του βρίσκονται μόνο τρεις θρύλοι του συλλόγου: ο Στέλιος Μανωλάς, ο Μίμης Παπαϊωάννου και ο Τόνι Σαβέβσκι.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι επίσημοι αγώνες που υπολογίζονται είναι αυτοί από τη σεζόν 1959-60 και έπειτα, όταν ξεκίνησε η Α' Εθνική (σημερινή Super League), ενώ στο σύνολο περιλαμβάνονται όλες οι διοργανώσεις.
Οι συμμετοχές των τριών κορυφαίων:
1) Στέλιος Μανωλάς - 541
2) Μίμης Παπαϊωάνου - 525
3) Τόνι Σαβέβσκι - 465
sport-fm.gr
Ολοκληρώθηκε η κλήρωση του Κυπέλλου Κύπρου για την Α' φάση χωρίς κάποια έκπληξη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
17/09 @ 22:59
Θέμα ωρών πλέον η ανακοίνωση του Χρήστου Κόντη, που αναλαμβάνει ως υπηρεσιακός τον Παναθηναϊκό, αρχής γενομένης από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
17/09 @ 22:00
Δείτε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία της League Phase μετά το πέρας της 1ης αγωνιστικής του Κυπέλλου, εκεί όπου ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και Άρης έκαναν το καθήκον τους, ενώ ο ΠΑΟΚ διασύρθηκε στη Λιβαδειά.
17/09 @ 17:41
Οι δηλώσεις του Μανόλο Χιμένεθ μετά το 1-0 του Άρη επί του Παναιτωλικού.
16/09 @ 23:22
Με δήλωσή τους, οι παίκτες του Παναθηναϊκού αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους και ζητούν από τον κόσμο να βρεθεί στο πλευρό τους, με σκοπό να γυρίσουν την κατάσταση μετά το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.
16/09 @ 22:34
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της δεσμεύεται να προχωρήσει σε ό,τι είναι απαραίτητο για να ενισχύσει την ομάδα, ζητώντας από τον κόσμο να στηρίξει τους ποδοσφαιριστές.
16/09 @ 17:09
Ο Λεβαδειακός ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Ιωάννη Κωστή έως το 2028.
BEST OF THEMASPORTS