ΟΜΟΝΟΙΑ: Οι παίκτες που είναι στην αποστολή για Ελβετία - Εκτός και ο Γιόβετιτς
Η Ομόνοια ολοκλήρωσε την προετοιμασία της επί κυπριακού εδάφους και ανακοινώθηκε η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Ελβετία για το ματς με τη Λωζάνη.



Ακολουθήστε μας στο Google news
Για προσπάθεια της Τραμπζονσπόρ να αποκτήσει τον Αντονί Μαρσιάλ κάνει λόγο η τουρκική Fanatik. Η ΑΕΚ δεν είναι αρνητική στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Γάλλου επιθετικού, με το κατάλληλο αντίτιμο φυσικά. Μάλιστα, το τουρκικό Μέσο μιλά και για επαφές με την πλευρά του παίκτη, ο οποίος εμφανίζεται θετικός στο να μετακομίσει στην Τραπεζούντα.
«Η Τραμπζονσπόρ επιδιώκει να αποκτήσει τον Γάλλο επιθετικό Αντονί Μαρσιάλ. Ο σύλλογος έχει ήδη πραγματοποιήσει μια αρχική συνάντηση με τον ατζέντη του 29χρονου, ο οποίος έχει λάβει την έγκριση του τεχνικού επιτελείου. Ο Μαρσιάλ είναι ανοιχτός στην επιλογή της Τουρκίας. Ο Γάλλος παίκτης, ο οποίος βρίσκεται στο ραντάρ αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων, φέρεται να έχει ως προτεραιότητα στα σχέδιά του και να έχει εγγυημένο χρόνο συμμετοχής», επισημαίνει το δημοσίευμα.