Προπονήσεις με τον πατέρα του Απόστολο, μετά το τέλος της σύντομης συνεργασίας με τον Ιβανίσεβιτς, ξεκίνησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Επιστροφή στην οικογένεια για τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος ξεκίνησε ξανά προπονήσεις υπό τις οδηγίες του πατέρα του, Απόστολου Τσιτσιπά, μετά τη λήξη της συνεργασίας του με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς.
Η σύντομη αλλά έντονη – όπως την περιέγραψε ο ίδιος – συνεργασία με τον Κροάτη προπονητή ολοκληρώθηκε πρόσφατα, με τον Τσιτσιπά να ανακοινώνει το «διαζύγιο» μέσω story στο Instagram. Οι επικριτικές δηλώσεις του Ιβανίσεβιτς μετά τον πρόωρο αποκλεισμό στο Wimbledon φαίνεται πως ήταν καθοριστικές.
Ο Έλληνας τενίστας δεν άργησε να επιστρέψει στην γνώριμη... αγκαλιά του πατέρα του, ξεκινώντας ήδη προπονήσεις μαζί του, όπως δείχνει και η πρώτη φωτογραφία από το γήπεδο.
Μεταγραφική ενίσχυση για την ΑΕΚ Λάρνακας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/07 @ 14:36
Στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U14 προκρίθηκε ο Ραφαήλ Παγώνης, που νίκησε 2-1 σετ τον Μόριτς Φράιταγκ και θα διεκδικήσει τον σπουδαίο τίτλο!
25/07 @ 08:47
Νίκησαν την Αυστρία με 3-0 και βλέπουν πρόκριση. Πολύ καλή εμφάνιση και για τα κορίτσια παρά την ήττα από τη Λετονίας με 2-1.
22/07 @ 15:55
Η Αρίνα Σαμπαλένκα παίρνει τις τελευταίες ανάσες δροσιάς στην Ελλάδα, προτού επιστρέφει στα κορτ του τένις.
22/07 @ 09:51
Η εντυπωσιακή Μαρία Σάκκαρη ξεπέρασε σε straight sets το εμπόδιο της Κέιτι Μπόουλτερ και προκρίθηκε στη φάση των «16» του Mubadala Citi DC Open (WTA 500) στην Ουάσινγκτον.
21/07 @ 11:35
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε δύο ακόμα θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη της ATP και πλέον βρίσκεται στο Νο 29, όπως έγινε σήμερα (21/07) γνωστό.
15/07 @ 18:08
Ο Ραφαήλ Παγώνης έφτασε έως τον τελικό του Wimbledon U14, κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Στην πορεία του όλα ξεκίνησαν, όταν πήρε μία μεγάλη απόφαση.
BEST OF THEMASPORTS