Διαβάστε την ανάρτηση της Θύρας 9.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Πάντοτε στην πρώτη γραμμή, γιατί ό,τι έχουμε είμαστε ΕΜΕΙΣ!
Παραδόθηκαν σήμερα στις πυρόπληκτες κοινότητες και στα συντονιστικά κέντρα οι προμήθειες και τα είδη πρώτης ανάγκης που μαζεύτηκαν από το κάλεσμα που κάναμε σε συνεργασία με το Σωματείο μας. Μέσα σε μόλις δύο μέρες, λίγα 24ωρα, η ανταπόκριση του κόσμου σε όλες τις πόλεις ήταν άμεση και συγκινητική. Κάτι που αποδεικνύει για ακόμη μία φορά το βαθύ αίσθημα αλληλεγγύης, αλληλοβοήθειας και στήριξης που έχει ο Κυπριακός λαός. Σε περιόδους κρίσης και ανάγκης, όλα τα υπόλοιπα έρχονται σε δεύτερη μοίρα.
Ας ελπίσουμε πως αυτή η βοήθεια θα απαλύνει, έστω και λίγο, την πληγή που έχουν υποστεί οι κάτοικοι και τα χωριά που δοκιμάστηκαν. Εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα τους και, σε συνεννόηση μαζί τους, αν χρειαστεί θα προχωρήσουμε με περαιτέρω δράσεις και βοήθεια, για να αποκατασταθούν οι ζημιές και να επανέλθει η κανονικότητα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.
Γιατί, όπως αποδείχτηκε για άλλη μία φορά, μόνο ο Λαός μπορεί να σώσει τον Λαό.
Κλείνοντας, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στους ΜΑΓΚΕΣ εθελοντές του πυροσβεστικού μας σώματος. Άμεσα, αποτελεσματικά και αδιάκοπα, θυσιάζοντας όλο τους το είναι, βρέθηκαν στα μέτωπα από την πρώτη στιγμή και κατάφεραν, μαζί με τους υπόλοιπους εθελοντές από άλλα σύνολα που επιχειρούσαν, να σώσουν κυριολεκτικά χωριά και περιοχές από την πυρκαγιά και την καταστροφή.
Πιο συγκεκριμένα, επιχείρησαν μαζί με άλλους εθελοντές στο Όμοδος, στη Μαλιά και στη Βάσα Κοιλανίου κρατώντας τις φωτιές μακριά. Η ιστορία θα γράψει πως εκεί που το αστικό κράτος είναι απών και ο κόσμος και η φύση αφήνονται στο έλεος τους, ο Λαός δηλώνει πάντοτε παρών.
Στο επόμενο διάστημα θα προβούμε σε κινήσεις για την ενίσχυση της πυροσβεστικής εθελοντική μας ομάδας με περισσότερο και πιο εξειδικευμένο εξοπλισμό. Στόχος είναι να εφοδιαστούμε με περισσότερες στολές, εξοπλισμό και ότι άλλο χρειάζεται ούτως ώστε να είμαστε πιο καλά εξοπλισμένοι και έτοιμοι για να βοηθήσουμε σε τυχών πυρκαγιές στο μέλλον, που βέβαια μακάρι να μην υπάρξουν ποτέ ξανά.

Το σίριαλ για την περίπτωση Λοΐζου συνεχίζεται κανονικά. Εδώ και μέρες υπάρχει πρόταση από το Ισραήλ και την Χάποελ Τελ Αβίβ, με τον ίδιο τον παίκτη να έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να αποχωρήσει.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
16/09 @ 11:09
Ο επικεφαλής του σωματείου της Ομόνοιας 29Μ, Αδάμος Ευσταθίου με ανάρτηση του τοποθετείται για το κεφάλαιο διαιτησία μετά τις φωνές του κόσμου των πρασίνων για τα λάθη στον αγώνα με τον Χαλκάνωρα.
15/09 @ 10:35
Στο 75ο λεπτό και με το σκορ στο 1-1 η Ομόνοια 29Μ σκόραρε, με την βοηθό να το ακυρώνει για οφσάιντ.
07/09 @ 18:06
Δείτε την ανάρτηση της Θύρας 9 με αφορμή το 12ο φεστιβάλ.
07/09 @ 16:17
Η Ομόνοια 29Μ δημοσίευσε φωτογραφίες από το φεστιβάλ της Θύρας 9.
06/09 @ 19:53
Σε εξέλιξη το διήμερο φεστιβάλ των οπαδών της Ομόνοιας 29Μ.
04/09 @ 19:51
Η Ομόνοια 29ης Μαΐου ανακοίνωσε τον 17χρόνο επιθετικό Ηλία Γεωργίου.
BEST OF THEMASPORTS