Συνέντευξη Τύπου παραχωρεί απόψε (19:30) στο στάδιο «Αλφαμέγα» ο προπονητής του Άρη, Αρτσιόμ Ράτζκοφ, ενόψει του αυριανού (24/07, 19:00) αγώνα με αντίπαλο την Ακαδημία Πούσκας, για τον Β' προκριματικό του Conference League. Τους ποδοσφαιριστές της Λεμεσιανής ομάδας εκπροσώπησε ο Κόνορ Γκόλντσον.
«Είμαστε χαρούμενοι που αρχίζει επίσημα η νέα σεζόν. Μετά από πεντέμισι εβδομάδες προετοιμασία, το περιμέναμε με ανυπομονησία. Έχουμε αναλύσει πάρα πολύ τον αντίπαλο. Κυρίως τα όσα έκανε την περσινή σεζόν. Σεβόμαστε την Ακαδημία Πούσκας και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Για μία ομάδα που πέρσι διεκδικούσε τον τίτλο μέχρι την τελευταία αγωνιστική, είναι δύσκολο να βρεις αδυναμίες. Το δυνατό τους χαρτί είναι η σταθερότητα και ότι είναι μία δεμένη ομάδα χωρίς πολλές αλλαγές».
Για το αν παρακολούθησε τον αντίπαλο από κοντά: «Η αλήθεια είναι ότι έχουμε δει παιχνίδι της Πούσκας, γιατί ήταν και αυτή στην Αυστρία. Είμαι βέβαιος ότι και αυτοί το έκαναν. Υπάρχουν και παιχνίδια δωρεάν στο Youtube, οπότε τη σήμερον ημέρα είναι δύσκολο να κρύψεις κάτι από τον αντίπαλο».
Για την προετοιμασία: «Έμεινα ικανοποιημένος από τη δουλειά των παικτών στην προετοιμασία. Υπήρχαν πολλές σκληρές προπονήσεις. Η προετοιμασία δεν ήταν μόνο για αυτά τα δύο παιχνίδια, αλλά για ολόκληρη τη σεζόν που έρχεται. Μπορεί στα φιλικά παιχνίδια να μην είχαμε κάποια καλά αποτελέσματα, όμως το ζητούμενο ήταν να δούμε κάποια πράγματα που θέλουμε να εφαρμόσουμε στο παιχνίδι της ομάδας. Αυτό το είδα και είμαι ευχαριστημένος. Αύριο θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τις ιδέες μας στο παιχνίδι. Κάναμε πολλή δουλειά για να είμαστε έτοιμοι».
Για τις μεταγραφές των Χαραλάμπους και Κακουλλή: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι για αυτές τις μεταγραφές. Είναι διεθνείς παίκτες που έχουν προοπτική ανέλιξης. Ίσως η πιο σωστή ερώτηση είναι τι να περιμένουμε εμείς και οι φίλοι του Άρη από αύριο. Και η απάντηση είναι ότι θα παίζουμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη».
Κόνορ Γκόλντσον (Ποδοσφαιριστής Άρη)
«Είμαστε χαρούμενοι που επιστρέψαμε στην Κύπρο. Ήρθαν νέα πρόσωπα αυτή την εβδομάδα και είναι ευχάριστο αυτό. Είμαστε έτοιμοι για αυτή την πρόκληση. Θέλουμε να κάνουμε μία δήλωση αύριο με την εμφάνιση μας. Όμως να μην ξεχνάμε ότι είναι δύο παιχνίδια και πρέπει να είμαστε καλοί και στα δύο. Μελετήσαμε πολύ τον αντίπαλο, είδαμε πολλά βίντεο. Είναι μία δυνατή ομάδα με βάση αυτά που είδαμε και πέρσι. Πρέπει να είμαστε πολύ καλοί για να πάρουμε αυτό που θέλουμε στο αυριανό παιχνίδι».
Έχοντας... κλειστά αυτιά σχετικά με τους κλυδωνισμούς που προκάλεσε σε ένα μεγάλο κομμάτι του κόσμου της Ομόνοιας η μεταγραφή του Χάμπου Χαραλάμπους στον Άρη, το «τριφύλλι» προετοιμάστηκε πυρετωδώς τις προηγούμενες ημέρες για τον αυριανό (24/07, 20:00) πρώτο αγώνα με αντίπαλο την Τορπέντο Κουτάισι και άπαντες εμφανίζονται πανέτοιμοι για να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης στον 3ο προκριματικό του Conference League.
Ο Άρης δημοσίευσε την ευρωπαϊκή λίστα τους για τους αγώνες με την Puskás Akadémia. Όπως αναμενόταν, εντός τα δύο τελευταία αποκτήματα, Ανδρόνικος Κακουλλής και Χαράλαμπος Χαραλάμπους.
Μπορεί στον Άρη να κρατάνε ακόμα... κλειστά τα χαρτιά τους για την περίπτωση του Ανδρόνικου Κακουλλή, όμως η μεταγραφή του από την ΑΙΚ Στοκχόλμης ολοκληρώθηκε και με τη βούλα!