Ολυμπιακός: Πάει για έναν μήνα εκτός δράσης ο Μόντε Μόρις
Το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού αναφορικά με τον τραυματισμό του Μόντε Μόρις, όπως το μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.




Αναλυτικά:
Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Έχουμε υποχωρήσει στην βαθμολογία, αλλά μας απασχολεί η εικόνα της ομάδας περισσότερο»
Για τους λόγους της απόδοσης: «Δεν ψάχνουμε να βρούμε δικαιολογίες, Στο τέλος της ημέρας κρινόμαστε από τα αποτελέσματα. Θέλουμε ένα μεγάλο αποτέλεσμα»
Για τον Γκάουσταντ: «Κάταγμα στο μετατάρσιο, είναι άτυχος ο Ντένις, θα μείνει 2.5 μήνες εκτός»
Για τα αγωνιστικά: «Σεμέδο, Κοβαλένκο, Γκάουσταντ τραυματίες, Νίκολιτς έχει ακόμη ενοχλήσεις. Γιαγκό και Καλούλου θα δούμε σήμερα στην προπόνηση. Ο Μόντνόρ θα απουσιάσει λόγω καρτών από το επόμενο παιχνίδι. Επιστρέφουν Μπαλόγκουν και Χαραλάμπους. Διαθέσιμα τα νέα αποκτήματα»
Για τις μεταγραφές: «Δεν έχουμε κάτι ανακοινώσιμο ακόμα. Για παίκτες μας, δεν έχουμε ακόμα κάτι επίσημο για προτάσεις και μεταγραφές»
Για τον κόσμο: «Κατανοούμε την απογοήτευση του κόσμου, η ομάδα έδωσε το δικαίωμα στον κόσμο για να έχει απαιτήσεις. Το καθήκον του κόσμου είναι να στηρίζει την ομάδα, για να μπορέσουμε να επιστρέψουμε εκεί που θέλουμε. Ο κόσμος είναι χαρακτηριστικό στην Κύπρο να ενθουσιάζεται αλλά και να απογοητεύεται έυκολα. Οφείλουμε να βελτιώσουμε την ομάδα και τον απολογισμό θα τον κάνουμε στο τέλος»
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις