Ο Ευάγγελος Χαραλάμπους είναι από τους διακριθέντες στην πορεία του Κυπριακού Πανεπιστημιακού Αθλητισμού στην Γερμανία, καθότι κατάφερε να πάρει την 9η θέση στο Τάεκβοντο στην κατηγορία κάτω από τα 80kg.
Ακολουθήστε μας στο Google news
«Νιώθω αρκετά χαρούμενος με την απόδοση μου. Ένατη θέση, μπορούσαμε και καλύτερα, αλλά η 9η θέση στους Παγκόσμιους Πανεπιστημιακούς Αγώνες δεν μας χαλάει», είπε στο αρχικό του σχόλιο στην κάμερα του γραφείου Τύπου της ΚΟΠΑ και πρόσθεσε: «Σίγουρα από όποιον παίκτη και να χάσω είτε είναι Ολυμπιονίκης ή ο καλύτερος στον κόσμο θα είμαι απογοητευμένος. Τώρα που βλέπω πίσω το ότι έπαιξα τόσο καλά με έναν παίκτη που ήταν στους Ολυμπιακούς σημαίνει ότι με σωστή δουλειά πρώτα ο Θεός μπορούμε να βρεθούμε στους Ολυμπιακούς του 2028».
Ο νεαρός αθλητής μας το τελευταίο δίμηνο βρίσκεται στην Ισπανία, στην περιοχή Ποντεβέρδα και συνεχίζει την προετοιμασία του για το Παγκόσμιο της Κίνας. «Νιώθω ευχαριστημένος μ’ αυτόν τον μήνα διότι την περασμένη εβδομάδα ήρθα 2ος στην Γαλλία και με την 9η θέση σύμφωνα με τους υπολογισμούς μας θα είμαστε στο 35 με 37 στον κόσμο. Είναι σημαντικό το ranking για το Παγκόσμιο. Επόμενος στόχος το τουρνουά της Σερβίας τον Αύγουστο. Τελικός στόχος τον Οκτώβριο το Παγκόσμιο στην Κίνα», επισήμανε ενόψει της συνέχειας.
Κλείνοντας, ευχαρίστησε και την Ομοσπονδία μας, αλλά και τους χορηγούς μας για την ευκαιρία που του έδωσαν. «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την ΚΟΠΑ και τους χορηγούς μας με τα έξοδα μου καλυμμένα. Εξαιρετική διοργάνωση, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος», τόνισε χαρακτηριστικά.
Η Κυπριακή Ομοσπονδία Πανεπιστημιακού Αθλητισμού ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς μας ΚΟΑ, ΟΠΑΠ Κύπρου, Χαραλαμπίδης Κρίστης και τον χορηγό επικοινωνίας Cablenet Sports για την πολύτιμη υποστήριξή τους.
Μια σημαία της Παλαιστίνης με δύο μπαλόνια σε σχήμα καρδιάς έκαναν την εμφάνιση τους πάνω το στάδιο Αλφαμέγα στη Λεμεσό κατά τη διάρκεια του αγώνα Πάφος-Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Τσάμπιονς Λιγκ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
22/07 @ 17:40
Στους «64» του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που άρχισε την Τρίτη (22/7) στην Τιφλίδα, προκρίθηκε ο Αλέξανδρος Τοφαλίδης, στο Ξίφος Ασκήσεως. Ο Τοφαλίδης, Νο31 στο ταμπλό, πέρασε το πρωί από τον Όμιλο με 4 νίκες και 2 ήττες, για να συνεχίσει στα νοκ – άουτ.
22/07 @ 17:34
Το πρώτο της μετάλλιο της διοργάνωσης πανηγύρισε η αποστολή της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής στο 18ο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Νέων που διεξάγεται στα Σκόπια. Η Μαρίνα Χατζηκώστα με βολή 47.41μ. στη δισκοβολία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, σημειώνοντας μια πολύ μεγάλη επιτυχία και στέλλοντας μήνυμα αισιοδοξίας για τη συνέχεια των αγώνων σε όλη την αποστολή.
21/07 @ 18:07
Η Ουγγαρία συνέτριψε με σκορ 15-9 την Ισπανία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και έκλεισε ραντεβού με την Εθνική μας ομάδα στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης και στη μάχη του χρυσού μεταλλίου!
19/07 @ 20:20
Με επίδοση 54.83, η Κάλια Αντωνίου κατέκτησε την 6η θέση στον τελικό των 100μ. ελεύθερο στους Παγκόσμιους Πανεπιστημιακούς Αγώνες που διεξάγονται στο Βερολίνο.
19/07 @ 20:12
Το υψηλό εμπόδιο του Ταϊλανδού Napat Thanmathikom αποδείχθηκε αξεπέραστο για τον Χρίστο Σάββα στον πρώτο του αγώνα στους Παγκόσμιους Πανεπιστημιακούς Αγώνες του Rhine-Ruhr 2025.
19/07 @ 19:19
Η Κύπρια πρωταθλήτρια πάλεψε με ψυχή και αγωνιστικότητα, ωστόσο ηττήθηκε με 2-0 στα round
BEST OF THEMASPORTS