Στο στόχαστρο Κυπριακής ομάδας και πιο συγκεκριμένα από τη Λεμεσό (σσ. δεν αναφέρεται το όνομα της) φέρεται να βρίσκεται ο Σάιρους Κρίστι, σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Πρόκειται για 32χρονο Αγγλοϊρλανδό δεξιό μπακ, ο οποίος έπαιζε πέρσι στη Σουόνσι, ενώ έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων, σε Κόβεντρι, Ντέρμπι, Μίντλεσμπρο, Χαλ, Φούλαμ και Νότιγχαμ Φόρεστ.
Έχει... «φάει με το κουτάλι» τα γήπεδα της Championship στην καριέρα του, αφού μετράει από 300 συμμετοχές (!), ενώ έχει παρουσίες (σσ. πολύ λιγότερες) και στην Premier League.
Υπήρξε επίσης διεθνής με την Εθνική Ιρλανδίας, μετρώντας 30 συμμετοχές και 2 γκολ.
Δείτε ΕΔΩ το βιογραφικό του.
Ο ΑΠΟΕΛ ενημέρωσε για την επιστροφή του Ντάλσιο στους γαλαζοκίτρινους της Λευκωσίας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
21/07 @ 20:00
Τι... βγήκε από την κληρωτίδα.
21/07 @ 20:36
Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Τσέλιε για τον β' προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ και στοχεύει στο θετικό αποτέλεσμα που θα αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης.
21/07 @ 13:57
Τα τυπικά έμειναν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Χάμπου από την Ομόνοια στον Άρη.
21/07 @ 14:00
Η κλήρωση για τον γ' προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Οι αγώνες του 3ου προκριματικού θα διεξαχθούν στις 7 και 14 Αυγούστου.
21/07 @ 14:50
Η κλήρωση για τον γ' προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Οι αγώνες του 3ου προκριματικού γύρου θα διεξαχθούν στις 7 και 14 Αυγούστου.
21/07 @ 10:17
Ο εκπρόσωπος τύπου του Άρη Κώστας Παπαδόπουλος μίλησε supersport104 και αναφέρθηκε στις περιπτώσεις των Κακουλλή και Χάμπου.
BEST OF THEMASPORTS