Η Σάντος του Νεϊμάρ ηττήθηκε 3-0 από τη Μιρασόλ, με τον Βραζιλιάνο να ανοίγει διάλογο με την εξέδρα
Ακολουθήστε μας στο Google news
Το 2025 είναι ιστορικό για τη Μιρασόλ, που για πρώτη φορά μετέχει στην Α' κατηγορία στη Βραζιλία και μάλιστα τα πηγαίνει πολύ καλά, ούσα έβδομη μετά από 13 αγώνες.
Στον τελευταίο εξ αυτών, οι νεοφώτιστοι νίκησαν 3-0 τη Σάντος, για την οποία αγωνίστηκε ο Νεϊμάρ. Μάλιστα, ο άλλοτε σταρ της Μπαρτσελόνα και της Παρί Σεν Ζερμέν έγινε στόχος των οπαδών των γηπεδούχων, με αποτέλεσμα αυτός να τους κάνει νεύμα ότι η ομάδα τους είναι μικρή!
Αναμενόμενα, το περιστατικό έγινε viral, με τη Μιρασόλ να σημειώνει το τρίτο της τέρμα λίγο αργότερα και τον Νέι να μην νιώθει, προφανώς, και πολύ δικαιωμένος...
Ο ΑΠΟΕΛ έκανε μεταγραφή καθώς ανακοίνωσε τον 23χρονο μέσο Geovane Meurer
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
20/07 @ 22:15
H Γαλατάσαραϊ είναι έτοιμη να κάνει δικό της τον Βίκτορ Οσιμέν, έχοντας φτάσει σε προφορική συμφωνία με τη Νάπολι για την απόκτηση του Νιγηριανού, με ένα deal 80 εκατομμυρίων ευρώ!
20/07 @ 19:55
Σε συμφωνία με τον Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ ήρθε η Μαρσέιγ, με τον έμπειρο επιθετικό να επιστρέφει στη Μασσαλία μετά από ένα σύντομο πέρασμα από τη Σαουδική Αραβία!
20/07 @ 16:00
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρόσφερε μεγαλύτερο ποσό από την Άρσεναλ στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Βίκτορ Γκιόκερες και πάει να κάνει την... «κλοπή» του καλοκαιριού.
20/07 @ 15:50
Οι επιδόσεις του Χρήστου Τζόλη με τη φανέλα της Κλαμπ Μπριζ έχουν κάνει τον γύρο της Ευρώπης «μαγνητίζοντας» τα βλέμματα όλων.
20/07 @ 14:12
Στο προηγούμενο παιχνίδι της ΑΙΚ για το πρωτάθλημα Σουηδίας απέναντι στη Ντέγκερφος, ο Ανδρόνικος Κακουλλής πέτυχε δύο γκολ και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη.
20/07 @ 11:32
Με τα δύο γκολ που σημείωσε με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι στην έδρα της Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς ο Λιονέλ Μέσι έφτασε τα 764 στην καριέρα του, χωρίς τα πέναλτι, γεγονός που τον ανέβασε στην πρώτη θέση των σκόρερ στην ιστορία του ποδοσφαίρου.
BEST OF THEMASPORTS