ΑΠΟΕΛ: Ανακοίνωσε Geovane Meurer (Βίντεο)
Ο ΑΠΟΕΛ έκανε μεταγραφή καθώς ανακοίνωσε τον 23χρονο μέσο Geovane Meurer
Ακολουθήστε μας στο Google news
Την «κλοπή» του καλοκαιριού επιχειρεί να κάνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από την Πορτογαλία, οι «κόκκινοι διάβολοι» πρόσφεραν ένα μεγαλύτερο ποσό στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας από την Άρσεναλ και έχουν δώσει τα χέρια με τα «λιοντάρια» για τον Βίκτορ Γκιόκερες.
Την ώρα, λοιπόν, που ο Γκιόκερες θεωρούνταν κλεισμένος από την Άρσεναλ, τώρα φαίνεται πως τα δεδομένα αλλάζουν. Η πρόταση των «κανονιέρηδων» έφτανε τα 63,5 εκατ. ευρώ, συν 6,5 στον ατζέντη του παίκτη ως προμήθεια.
Πλέον, αυτή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεπερνά τα 70 εκατ. ευρώ και η Σπόρτινγκ την αποδέχτηκε, με αποτέλεσμα το μπαλάκι να περνά στον θαυματουργό σκόρερ.
Εφόσον, μάλιστα, πει το «ναι» και ο Γκιόκερες, τότε θα σμίξει ξανά με τον Ρούμπεν Αμορίμ, τον οποίο είχε προπονητή και στον πορτογαλικό σύλλογο.
Την περασμένη σεζόν, ο 27χρονος είχε 39 γκολ σε 33 ματς πρωταθλήματος, όντας ο πρώτος σκόρερ της λίγκας.
Sporting e Manchester United muito próximos de acordo por Gyökeres https://t.co/jAfD6sV8g9
— SIC Notícias (@SICNoticias) July 20, 2025
Πηγή: sport-fm.gr