Η Κυπριοποίηση του Φαμπιάνο φέρνει εξελίξεις και στον κατάλογο των ξένων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Το Υπουργείο Εσωτερικών έδωσε το ΟΚ για να πάρει Κυπριακό διαβατήριο ο Βραζιλιάνος πορτιέρο και μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία.
Με το που πάρει το Κυπριακό διαβατήριο και παίξει ένα παιχνίδι με την Εθνική τότε άμεσα δεν θα παίρνει θέση ξένου στους 17 του Καταλόγου Α' της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Αντίθετα στον ευρωπαϊκό κατάλογο θα παίρνει θέση ξένου ενώ στο πρωτάθλημα δεν θα θεωρείται ένας από τους δύο Κύπριους της ενδεκάδας.
Με λίγα λόγια εάν ολοκληρωθεί η διαδικασία πριν το τέλος της μεταγραφικής τότε θα ανοίξει μια ακόμη θέση ξένου στον κατάλογο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.
Ο Άρης Λεμεσού ανακοίνωσε την απόκτηση του 18χρονου Λευκορώσου επιθετικού Ντένις Ορσιανίκοφ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
03/09 @ 10:01
Ανάρτηση από την Ομόνοια με λεπτομέρειες για την εφαρμογή OMONOIA LOYALTY
03/09 @ 08:11
Εκτός ευρωπαϊκής λίστας της Ομόνοιας έμεινε ο Μάριους Στεπίνσκι.
03/09 @ 08:09
Δηλώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης η ευρωπαϊκή λίστα της Ομόνοιας.
03/09 @ 07:13
Έβγαινε από την ΑΕΛ, ότι υπήρχαν ενδιαφερόμενες ομάδες για τον Άγγελο Αντρέου, αλλά δεν διέρρευσε ότι ενδιαφερόταν η Ομόνοια. Την παραχώρηση του 23χρονου (24/09/2002) ανακοίνωσε αργά το βράδυ της Τρίτης, η Λεμεσιανή ομάδα.
02/09 @ 23:43
Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την παραχώρηση του Άγγελου Ανδρέου στην Ομόνοια με την μορφή δανεισμού!
02/09 @ 20:44
Με το αριστερό ξεκίνησε το πρωτάθλημα για την Ομόνοια η οποία δέχθηκε την ήττα από τον Εθνικό στο Δασάκι.
BEST OF THEMASPORTS