Champions League: Ο... γουρλής Μαριάνι διαιτητής στο Ολυμπιακός-Λεβερκούζεν!
Η UEFA όρισε τον Ιταλό elite διαιτητή Μαουρίτσιο Μαριάνι στο κρίσιμο Ολυμπιακός–Λεβερκούζεν για το Champions League.




Με «όπλο» το 1-0 του πρώτου αγώνα, αλλά και με αυτοπεποίθηση από την πολύ καλή για την εποχή εμφάνιση, η Κυπριακή ομάδα θα τα δώσει όλα για να φύγει με την πρόκριση από τη Σερβία, έχοντας ως πρώτιστο στόχο τη νίκη.
Θυμίζουμε ότι έμεινε εκτός αποστολής ο Καμπρέρα λόγω τραυματισμού και το κενό του στο αρχικό σχήμα αναμένεται να καλύψει ο Ανγκιέλσκι.
Δεν αναμένονται άλλες αλλαγές στο αρχικό σχήμα από τον Ιμανόλ Ιδιάκεθ σε σχέση με τους έντεκα που παρέταξε στο πρώτο ματς, αν και δεν αποκλείεται να επιφυλάσσει κάποια... έκπληξη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΙΔΙΑΚΕΘ: «Θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να προκριθούμε» - ΜΙΛΙΤΣΕΒΙΤΣ: «Έχουμε μεγάλο κίνητρο» (ΒΙΝΤΕΟ)
Δείτε φωτογραφίες από την τελευταία προπόνηση των «κιτρινοπράσινων»:
![]()

![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις