Ξέσπασε ο πρόεδρος της Σπόρτινγκ για Γκιόκερες: «Αν δεν θέλουν να πληρώσουν, τον κρατάμε μετά χαράς»!

Ξέσπασε ο πρόεδρος της Σπόρτινγκ για Γκιόκερες: «Αν δεν θέλουν να πληρώσουν, τον κρατάμε μετά χαράς»!

Στη Σπόρτινγκ έχουν αποφασίσει να μην υποκύψουν στις πιέσεις της Άρσεναλ και του Γκιόκερες και ξεκαθαρίζουν πως αν δεν καταβληθεί το ποσό που επιθυμούν, θα συνεχίσουν να κρατούν τον παίκτη!

Ο πρόεδρος της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Φρεντερίκο Βαράντας, τοποθετήθηκε επίσημα σε ένα είδους… ξέσπασμα, αναφορικά με την υπόθεση του Γκιόκερες, την άρνηση του παίκτη να συμμετέχει στην προετοιμασία και την τακτική της Άρσεναλ να μην ανέβει περισσότερο από 60 εκατ.ευρώ.

«Αν δεν θέλουν να πληρώσουν όσα ζητάμε, τότε θα κρατήσουμε μετά χαράς γι’ ακόμα τρία χρόνια τον ποδοσφαιριστή. Κανείς δεν θα μπει πάνω από το συμφέρον του συλλόγου μας.

Ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφέρεται η ενδιαφερόμενη ομάδα το κάνει ακόμα πιο δύσκολο για τη μεταγραφή του παίκτη» ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα των «λιονταριών».

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ο Μαρέρο του Κυπέλλου… κατέβασε ρολά ΚΑΙ στα πέναλτι και χάρισε την κούπα στη Σοσιεδάδ!

Ο Μαρέρο του Κυπέλλου… κατέβασε ρολά ΚΑΙ στα πέναλτι και χάρισε την κούπα στη Σοσιεδάδ!

Ατλέτικο και Σοσιεδάδ έμειναν στο 2-2 σε κανονική διάρκεια και παράταση, πριν ο Μαρέρο πιάσει τα δύο πρώτα πέναλτι και οι συμπαίκτες του ολοκληρώσουν το… έργο, χαρίζοντας το 4ο Κύπελλο στους Βάσκους!