Ο Ολυμπιακός προσφέρει 4,5 εκατ. ευρώ συν μπόνους για τον 19χρονο εξτρέμ Σαντίνο Αντίνο της Γοδόι Κρουζ, όπως έγραψε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο στο «X».
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει δυναμικά τις κινήσεις του στο μεταγραφικό παζάρι και, σύμφωνα με τον έγκυρο Ιταλό δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι Πειραιώτες έχουν καταθέσει προσφορά 4,5 εκατ. ευρώ συν μπόνους στη Γοδόι Κρουζ για την απόκτηση του πολλά υποσχόμενου Σαντίνο Αντίνο.
Ο 19χρονος δεξιοπόδαρος εξτρέμ, που αγωνίζεται κατά κύριο λόγο στην αριστερή πτέρυγα, θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του αργεντίνικου ποδοσφαίρου. Έχει πραγματοποιήσει 33 εμφανίσεις, πετυχαίνοντας 5 γκολ και 4 ασίστ, ενώ έχει ήδη φορέσει τη φανέλα της Εθνικής Κ20 της Αργεντινής.
Ο Ηρακλής Αντύπας, μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, μετέφερε την πληροφορία ότι ο Ολυμπιακός «κοιτάζει σοβαρά» την περίπτωση του ταλαντούχου μεσοεπιθετικού, τονίζοντας πως πρόκειται για γρήγορο παίκτη με υψηλή τεχνική κατάρτιση.
Ένα ακόμη πλεονέκτημα της περίπτωσης Αντίνο είναι πως διαθέτει ιταλικό διαβατήριο, γεγονός που του επιτρέπει να μην πιάνει θέση ξένου στο ρόστερ του Ολυμπιακού — σημαντικό για τα ευρωπαϊκά ρόστερ.
Η Γοδόι Κρουζ φέρεται να κοστολογεί τον παίκτη στα 7-8 εκατ. ευρώ, ενώ κατά το παρελθόν είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον συλλόγων όπως οι Μπόκα Τζούνιορς, Ρίβερ Πλέιτ, Φλαμένγκο, Ίντερ και Μπενφίκα.
sport-fm.gr
Ο Ευρωβουλευτής και διοικητικό στέλεχος της Ανόρθωσης, Μιχάλης Χατζηπαντέλας, βράβευσε τον πρώην πρόεδρο της «Κυρίας», Αντώνη Δημητρίου, για τη δημιουργία του Μουσείου της ιστορικής Αμμοχωστιανής ομάδας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
11/10 @ 10:15
Αυστηρό μήνυμα Μάριου Ηλιόπουλου προς... πάσα κατεύθυνση, τονίζοντας ότι «όποιος σκάβει λάκκους πολύ σύντομα θα πέσει ο ίδιος μέσα».
09/10 @ 23:20
Ο Παυλίδης δεν κατάφερε μετά το γύρισμα του Μπακασέτα να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα και να ανοίξει το σκορ στο Σκωτία-Ελλάδα.
09/10 @ 19:12
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ, Μάριο Ηλιόπουλο.
09/10 @ 15:11
Σύμφωνα με ανάρτηση Ιταλού δημοσιογράφου, η Μπράιτον προσπάθησε το καλοκαίρι να αποκτήσει και τον Χρήστο Μουζακίτη από τον Ολυμπιακό προσφέροντας μάλιστα 40 εκατ. ευρώ!
09/10 @ 13:59
Ο Γιάννης Αναστασίου υποδέχθηκε τον Γιάννη Πετράκη που πήγε στο Emileon για να αποχαιρετήσει τους παίκτες του Παναιτωλικού και άπαντες βούρκωσαν
09/10 @ 11:07
Την πρώτη του προπόνηση μετά την επιστροφή του στη τεχνική ηγεσία του Παναιτωλικού έκανε το απόγευμα της Τετάρτης (8/10) στο Emileon ο Γιάννης Αναστασίου.
BEST OF THEMASPORTS