Να κλείσει με νίκη τα φιλικά στην Πολωνία

Να κλείσει με νίκη τα φιλικά στην Πολωνία

Η Ομόνοια ετοιμάζεται για το τέταρτο και τελευταίο φιλικό της στην Πολωνία...

Η Ομόνοια πλησιάζει στο τέλος του βασικού σταδίου προετοιμασίας στην Πολωνία, καθώς αύριο Παρασκευή 11 Ιουλίου, θα δώσει τον τελευταίο της φιλικό αγώνα πριν την επιστροφή στη βάση της.

Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» του Χενινγκ Μπεργκ θα αντιμετωπίσουν στις 19:00 την Πολωνική Τερμολίτσα, σε ένα παιχνίδι όπου θα προσπαθήσουν να πάρουν και την πρώτη τους νίκη, η οποία φυσικά δεν θα δώσει κάτι πολύ μεγάλο.

Ο Μπεργκ γνωρίζει ότι τα φιλικά παιχνίδια δεν βγάζουν ασφαλή συμπεράσματα καθώς είναι γεμάτα δοκιμές, αλλά θα είναι πολύ σημαντικό για την ίδια την ομάδα να παρουσιάσει μια βελτίωση και να πάρει μια νίκη δύο εβδομάδες πριν τον πρώτο επίσημο αγώνα.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Σημαντικές αποκαλύψεις του προέδρου της ΑΕΛ για ΟΙΚΗΜΑ και προπονητικό κέντρο!

Σημαντικές αποκαλύψεις του προέδρου της ΑΕΛ για ΟΙΚΗΜΑ και προπονητικό κέντρο!

Αμέσως μετά την παρουσίαση του νέο Γενικού Διευθυντή, Ευθύμιου Αγαθοκλεόυς και του νέου Τεχνικού Διευθυντή, Ζόελ Νταμάχου, ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, μίλησε και για το θέμα επενδύσεων σε υποδομές, αποκαλύπτωντας μία σημαντική εξέλιξη για το... γαλαζοκίτρινο οίκημα που ονειρεύονται οι ΑΕΛίστες!