Την περίπτωση του Κύπριου μεσοεπιθετικού Γιάννη Γερολέμου που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΛ, βλέπει με καλό μάτι ο ιστορικός Ηρακλής Θεσσαλονίκης, ο οποίος βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον 25χρονο άσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ελλαδικής ιστοσελίδας sdna.gr.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Σημειώνουμε ότι ο «γηραίος» θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν στη Super League 2, με μοναδικό στόχο την επιστροφή του στα «σαλόνια» της Super League 1 μετά από πολλά χρόνια.
Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα ο Γερολέμου είχε βρεθεί κοντά σε συμφωνία με την Ομόνοια Αραδίππου, όμως τελικά οι επαφές των δύο πλευρών οδηγήθηκαν σε «ναυάγιο».
Αναλυτικά όσα αναφέρει το ρεπορτάζ:
Την περίπτωση του Γιάννη Γερολέμου βλέπει με καλό μάτι ο Ηρακλής, με τον 25χρονο Κύπριο να βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τους «Κυανόλευκους».
Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ συνεχίζει την προσπάθεια της για να ενισχυθεί ενόψει της νέας σεζόν, ούτως ώστε να καταφέρει να πάρει την άνοδο στη Super League, αφού αυτός είναι και ο μεγάλος στόχος.
Ο Ηρακλής πέρα από την αγορά της Ελλάδας έχει απλώσει τα «δίχτυα» του και στην Κύπρο και γι' αυτό εξετάζει τον Γιάννη Γερολέμου, ο οποίος μπορεί να παίξει τόσο στα εξτρέμ όσο και στη θέση του επιτελικού.
Έχει αγωνιστεί στην πατρίδα του με την ΑΕΛ Λεμεσού, έχοντας 63 συμμετοχές, 3 γκολ και 4 ασίστ την τελευταία διετία (παίζοντας και στα προκριματικά του Europa League), ξεκινώντας από τις ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ.
Επίσης αγωνίστηκε και για μία διετία με την ΑΕΚ Β' και συγκεκριμένα από το 2021 μέχρι το 2023, καταγράφοντας 43 συμμετοχές, 2 γκολ και 5 ασίστ, ενώ φόρεσε και τη φανέλα της Τσάρσκο Σέλο από τη Βουλγαρία.
Ο Ευρωβουλευτής και διοικητικό στέλεχος της Ανόρθωσης, Μιχάλης Χατζηπαντέλας, βράβευσε τον πρώην πρόεδρο της «Κυρίας», Αντώνη Δημητρίου, για τη δημιουργία του Μουσείου της ιστορικής Αμμοχωστιανής ομάδας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
11/10 @ 10:15
Αυστηρό μήνυμα Μάριου Ηλιόπουλου προς... πάσα κατεύθυνση, τονίζοντας ότι «όποιος σκάβει λάκκους πολύ σύντομα θα πέσει ο ίδιος μέσα».
09/10 @ 23:20
Ο Παυλίδης δεν κατάφερε μετά το γύρισμα του Μπακασέτα να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα και να ανοίξει το σκορ στο Σκωτία-Ελλάδα.
09/10 @ 19:12
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ, Μάριο Ηλιόπουλο.
09/10 @ 15:11
Σύμφωνα με ανάρτηση Ιταλού δημοσιογράφου, η Μπράιτον προσπάθησε το καλοκαίρι να αποκτήσει και τον Χρήστο Μουζακίτη από τον Ολυμπιακό προσφέροντας μάλιστα 40 εκατ. ευρώ!
09/10 @ 13:59
Ο Γιάννης Αναστασίου υποδέχθηκε τον Γιάννη Πετράκη που πήγε στο Emileon για να αποχαιρετήσει τους παίκτες του Παναιτωλικού και άπαντες βούρκωσαν
09/10 @ 11:07
Την πρώτη του προπόνηση μετά την επιστροφή του στη τεχνική ηγεσία του Παναιτωλικού έκανε το απόγευμα της Τετάρτης (8/10) στο Emileon ο Γιάννης Αναστασίου.
BEST OF THEMASPORTS