Εθνική Πόλο: Τα «άλμπατρος» της U16 γράφουν ιστορία

Εθνική Πόλο: Τα «άλμπατρος» της U16 γράφουν ιστορία

ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Λιουμπλιάνα 7-13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2025

 

Γράφει ιστορία η εθνική μας ομάδα κάτω των 16 (U16) στη Λιουμπλιάνα και το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 1ης κατηγορίας κάτω των 16 (U16)! Η ομάδα μας μετά τη νίκη της επί της Πορτογαλίας (18-11) επικράτησε σήμερα (10/7) και της Σλοβακίας με 15-10 μετά από εξαιρετική εμφάνιση. Τα «άλμπατρος» του αρχιτέκτονα αυτής της εθνικής, Γιάννη Φράγκου, μπήκαν από το πρώτο οκτάλεπτο μπροστά και δεν ξανακοίταξαν πίσω!  Μετά και από αυτή τη νίκη της η εθνική μας βάζει πλώρη για κάτι πολύ καλό στους αγώνες κατάταξης, ενώ μέχρι την ολοκλήρωση της α’ φάσης απομένει ένας αγώνας με την Βουλγαρία αύριο Παρασκευή στις 10.00πμ (ώρα Κύπρου).

Στον αγώνα όλοι οι διεθνείς που χρησιμοποιήθηκαν ήσαν εξαιρετικοί.  Ο Νικόλας Παναγιώτου ήταν ο παίκτης που πήρε από το χεράκι την εθνική μας και με έξι τέρματα ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μας, ενώ τον ακολούθησε στο σκοράρισμα ο Αλέξανδρος Τσαπαρίλλας με τρία γκολ.

Τα οκτάλεπτα: 4-3, 2-2, 6-2, 3-3

Κύπρος (Φράγκος Γιάννης): Κλεάνθους, Τσαπαρίλλας (3), Πανανικολάου (1), Μυλωνάς,  Κυριακίδης (2), Παναγιώτου (6), Ματσούκας, Ιωάννου (1), Κοτάνοβ (1), Χριστοφόρου, Ευστρατίου, Δαμιανού, Χαρτζιώτης, Νεοκλέους (1).

Οι αγώνες θα μεταδίδονται μέσω live streaming από την European Aquatics TV

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Σημαντικές αποκαλύψεις του προέδρου της ΑΕΛ για ΟΙΚΗΜΑ και προπονητικό κέντρο!

Σημαντικές αποκαλύψεις του προέδρου της ΑΕΛ για ΟΙΚΗΜΑ και προπονητικό κέντρο!

Αμέσως μετά την παρουσίαση του νέο Γενικού Διευθυντή, Ευθύμιου Αγαθοκλεόυς και του νέου Τεχνικού Διευθυντή, Ζόελ Νταμάχου, ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, μίλησε και για το θέμα επενδύσεων σε υποδομές, αποκαλύπτωντας μία σημαντική εξέλιξη για το... γαλαζοκίτρινο οίκημα που ονειρεύονται οι ΑΕΛίστες!