Και επίσημα «λέοντας» ο ντε Μάρκο

Και επίσημα «λέοντας» ο ντε Μάρκο

Ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας για τον Πανσερραϊκό, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του Βέρνον Ντε Μάρκο για τα επόμενα δύο χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «λιονταριών»:

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς Σλοβάκου ποδοσφαιριστή Vernon De Marco, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα μας και θα φοράει τη φανέλα με το λιοντάρι στο στήθος.

Ο Vernon είναι γεννημένος στις 18/11/1992 στην Αργεντινή, έχει ύψος 1.86, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και έχει ένα πλούσιο βιογραφικό από το οποίο ξεχωρίζουν τα “χρυσά” χρόνια στην Σλόβαν Μπρατισλάβας, με την οποία κατέκτησε 4 πρωταθλήματα και 3 Κύπελλα, όπως και η πολυετής παρουσία του στην Εθνική Σλοβακίας με αποκορύφωμα την παρουσία του στο Euro 2024!

O πολύπειρος αμυντικός έχει 366 συμμετοχές και νούμερα… επιθετικού, καθώς έχει πετύχει 36 γκολ και 19 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα 41 συμμετοχές, 3 γκολ και 4 ασίστ έχει μόνο στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχοντας αγωνιστεί σε Conference, Europa και Champions League!

Έχει αγωνιστεί με επιτυχία στη Σλόβαν Μπρατισλάβας, στη Λεχ Πόζναν, στη Μιχαλόβτσε, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια φόρεσε αρχικά τη φανέλα της Χάτα στην Σαουδική Αραβία και πέρυσι του Απόλλωνα Λεμεσού στην Κύπρο.

Βέρνον, καλώς ήρθες στην οικογένεια των λιονταριών».

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Σημαντικές αποκαλύψεις του προέδρου της ΑΕΛ για ΟΙΚΗΜΑ και προπονητικό κέντρο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σημαντικές αποκαλύψεις του προέδρου της ΑΕΛ για ΟΙΚΗΜΑ και προπονητικό κέντρο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αμέσως μετά την παρουσίαση του νέο Γενικού Διευθυντή, Ευθύμιου Αγαθοκλεόυς και του νέου Τεχνικού Διευθυντή, Ζόελ Νταμάχου, ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, μίλησε και για το θέμα επενδύσεων σε υποδομές, αποκαλύπτωντας μία σημαντική εξέλιξη για το... γαλαζοκίτρινο οίκημα που ονειρεύονται οι ΑΕΛίστες!