Έκλεισε τα 100 η «γιαγιά της Ανόρθωσης» - Πλήρης διαύγεια πνεύματος και με αισιοδοξία

Έκλεισε τα 100 η «γιαγιά της Ανόρθωσης» - Πλήρης διαύγεια πνεύματος και με αισιοδοξία

Τα 100 χρόνια έκλεισε η κ. Σταυρούλλα Σοφοκλέους γνωστή ως η «γιαγιά της Ανόρθωσης» πρόσφυγας από την Μουσουλίτα.

Την είδηση γνωστοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Δήμαρχος Λατσιών – Γερίου, Χρίστος Πιτταράς, ο οποίος παρευρέθηκε στα γενέθλια της.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων, «στην παρουσία των παιδιών, των εγγονιών, στενών συγγενών και φίλων έσβησε το κεράκι των 100 χρόνων με πλήρη διαύγεια πνεύματος και με αισιοδοξία συνεχίζει την ζωή της».

Αυτούσια η ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Υπ. Προστασίας Καταναλωτή: Ακριβότερο 4% το φετινό πασχαλινό τραπέζι

Υπ. Προστασίας Καταναλωτή: Ακριβότερο 4% το φετινό πασχαλινό τραπέζι

Ελαφρώς ακριβότερο κατά περίπου 4% αναμένεται να είναι το φετινό πασχαλινό τραπέζι, σύμφωνα με το Παρατηρητήριο Τιμών για το Πάσχα, της Υπηρεσίας Προστασίας Καταναλωτή, με τις μεγαλύτερες αυξήσεις να διαπιστώνονται σε ντομάτες και αγγουράκια, καθώς και σε αβγά, σοκολατένια και κανονικά.