Η Αθλέτικ πλήρωσε εξαιρετικά καλά τη μεταστροφή του Νίκο Γουίλιαμς ο οποίος ενώ βρέθηκε κοντά στην Μπαρτσελόνα, έμεινε τελικά στους Βάσκους με νέο συμβόλαιο
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Αθλέτικ έκανε την έκπληξη και κράτησε τον Νίκο Γουίλιαμς στο ρόστερ της προσφέροντάς του νέο συμβόλαιο, τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής έμοιαζε αποφασισμένος να μετακομίσει στην Βαρκελώνη.
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, λοιπόν, υποστηρίζει με ανάρτησή του στο Χ, πως οι Βάσκοι έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να πείσουν τον 22χρονο εξτρέμ να πει το “ναι” στην ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε.
Συγκεκριμένα, ο Ιταλός ρεπόρτερ αναφέρει ότι στη νέα συμφωνία έως το 2035, ο Νίκο Γουίλιαμς θα φτάσει να παίρνει ετησίως πάνω από 10.000.000 ευρώ καθαρά με τα μπόνους που βασίζονται σε γκολ και ασίστ. Παράλληλα, ο δημοσιογράφος σημειώνει ότι στο συμβόλαιο έχουν προβλεφθεί μπόνους για τον 22χρονο που αφορούν τις συμμετοχές του στην εθνική ομάδα.
Επίσης, το πιο σημαντικό κομμάτι της υπόθεσης, είναι πως αυξήθηκε η ρήτρα αποδέσμευσης του ποδοσφαιριστή, καθώς από το 2026 η αξία της θ’ ανέρχεται στα 100.000.000 ευρώ.
Η ανάρτηση του Ρομάνο
Η ΑΕΛ καλωσόρισε τον Μόργκαν Φεριέρ στην ομάδα..
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
05/07 @ 22:24
Με γκολ στις καθυστερήσεις η Στεάουα του Ηλία Χαραλάμπους πήρε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς στη Ρουμανία.
05/07 @ 21:14
Μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του Τζαμάλ Μουσιάλα, η Μπάγερν Μονάχου δεν επανήλθε, με τους Ντεζιρέ Ντουέ και Ουσμάν Ντεμπελέ να την αποτελειώνουν (2-0), στέλνοντας την Παρί στους «4».
05/07 @ 20:53
Σοκαριστικός τραυματισμός για τον Μουσιάλα, λίγο πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου στην αναμέτρηση της Μπάγερν Μονάχου με την Παρί Σεν Ζερμέν στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων!
05/07 @ 17:12
Ο Γκονζάλο Γκαρσία εξελίσσεται σε μία από τις μεγαλύτερες αποκαλύψεις της Ρεάλ Μαδρίτης, και ήδη βρίσκεται στο στόχαστρο δύο μεγάλων συλλόγων της Premier League, οι οποίοι φέρονται διατεθειμένοι να ενεργοποιήσουν τη ρήτρα αποδέσμευσής του, ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ. Ο νεαρός Ισπανός επιθετικός κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα με τρία γκολ σε τέσσερις συμμετοχές στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων της FIFA υπό την καθοδήγηση του Τσάμπι Αλόνσο, ενώ ήδη είχε ξεχωρίσει με την Καστίγια ως πρώτος σκόρερ στην Primera RFEF.
05/07 @ 16:33
Ο Ντιέγο Λεόν είναι παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αποτελεί το δεύτερο φετινό μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας και θα βρίσκεται υπό την επίβλεψη των συνεργατών του Ρούμπεν Αμορίν ώστε να μπει στην πρώτη ομάδα!
05/07 @ 14:39
Τα οικονομικά δεδομένα της παραμονής του Νίκο Γουίλιαμ στην Μπιλμπάο αποκαλύπτει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο σε ανάρτησή του.
BEST OF THEMASPORTS