«Ήμουν προπονητής στην Κύπρο και γνωρίζω καλά την Πάφο»
Δηλώσεις ενόψει του πρώτου αγώνα με την Πάφο στο Βελιγράδι παραχώρησε ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, Βλάνταν Μιλόγεβιτς.
Ακολουθήστε μας στο Google news
🟢 Η Ομόνοια πήρε Χατζηγιοβάνη, τσεκάρει τον Χέρμανσον του Βόλου, ενώ προτάθηκε ο Μάγκνουσον (που ήταν στον ΠΑΟ). Για τη θέση του εξτρέμ έπαιξε και άλλη περίπτωση που ήταν συμπαίκτης του τελευταίου στο παρελθόν
— Antonis Tsirakis (@antonis_tsir) July 2, 2025
🔵 Ο Απόλλων Λεμεσού έκανε την υπέρβαση με τον Γκάρι Ροντρίγκες
Για τον Μάγκνουσον έγινε αναφορά και στο Τρίτο Πρόγραμμα του ΡΙΚ όμως όπως μαθαίνουμε δεν προκύπτει κάποια εξέλιξη με τους δύο συγκεκριμένους παίκτες και την Ομόνοια.
Σίγουρα το όνομα του Μάγκνουσον προκαλεί έτσι ενδιαφέρον καθώς πρόκειται για 32χρονο Ισλανδό διεθνή αμυντικό ο οποίος ήταν στον Παναθηναϊκό από το 2022, όμως οι πολλοί τραυματισμοί του αποτελούν αποτρεπτικό παράγοντα.
Τέλος του Νοέμβρη του 2024 είχε τραυματιστεί στο γόνατο με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε επέμβαση που τον άφησε εκτός που τον άφησε περίπου 5 μήνες εκτός. Ωστόσο τώρα ξεπέρασε τον τραυματισμό του και οι πράσινοι της Λευκωσίας ευελπιστούν να τον φέρουν στον νησί μας.
Ο Μάγκνουσον εκτός από τον Παναθηναϊκό, αγωνίστηκε σε CSKA Moscow όπου κατέγραψε 93 συμμετοχές και 5 γκολ, στη Bristol City είχε 61 συμμετοχές και 1 γκολ, στη Cesena FC 40 συμμετοχές και 1 γκολ και στην Spezia Calcio κατέγραψε 21 συμμετοχές.