Ο Ιρανός Μοχτασάμ αναλαμβάνει την προεδρία της ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου, λόγω κάποιων εξελίξεων που σημειώθηκαν πρόσφατα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο κ. Mohtasham αποτελεί μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και μέτοχο της ομάδας από το 2023 και πλέον αναλαμβάνει ηγετικό ρόλο στο σωματείο.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ομάδας, υπό τη δική του καθοδήγηση θα συνεχιστούν οι προετοιμασίες για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με την ΑΠΕΑ να εκφράζει την πεποίθηση ότι μπορούν να τεθούν και να επιτευχθούν νέοι, υψηλότεροι στόχοι.
Η διοίκηση της ΑΠΕΑ δηλώνει αισιόδοξη για την πορεία της ομάδας τα επόμενα χρόνια και προσβλέπει σε μια επιτυχημένη συνέχεια με τον Mehdi Mohtasham στο τιμόνι.
Ο Μάριους Στεπίνσκι ήταν απών από το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης της Ομόνοιας στην Πολωνία.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
01/07 @ 21:00
Το ΘΟΙ Πύργου Λεμεσού ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μόδεστο Ευρυπίδου.
01/07 @ 20:39
Το Διοικητικό Συμβούλιο ΑΠΟΝΑ Ανάγυιας ανακοίνωσε την ανανέωση με τον Φίλιππο Κωνσταντίνου.
01/07 @ 20:15
Η Ετήσια Γενική κα Εκλογική Συνέλευση του Σωματείου μας ολοκληρώθηκε με την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και λήψη σημαντικών αποφάσεων για την συνέχεια του ΑΣΙΛ.
01/07 @ 18:48
Η ανακοίνωση της ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου.
01/07 @ 11:05
Την απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή, Κωνσταντίνου Νύσση ανακοίνωσε ο Διγενής Μόρφου.
30/06 @ 21:20
Σε εξέλιξη η Εκλογική Γενική Συνέλευση του Αθλητικού Λαϊκού Σωματείου Ομόνοια 29Μ.
BEST OF THEMASPORTS