Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει κινήσεις ενίσχυσης, παρότι ακούγονται έντονα μεγάλα ονόματα...
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Νότιγχαμ Φόρεστ ξεκίνησε τη θερινή μεταγραφική της εκστρατεία με αποχωρήσεις, καθώς ο Κρις Γουντ αποχαιρέτησε τον σύλλογο με ένα λιτό αλλά συγκινητικό μήνυμα: «Thank you, Forest».
Η αποχώρηση του σηματοδοτεί την έναρξη μιας σημαντικής αναδιοργάνωσης ενόψει της επιστροφής της ομάδας στην Ευρώπη για πρώτη φορά μετά από 29 χρόνια, μέσω της συμμετοχής της στο UEFA Conference League.
Υπό την καθοδήγηση του Νούνο Εσπίριτο Σάντο, η Φόρεστ πέτυχε ένα ιστορικό επίτευγμα, τερματίζοντας στην 7η θέση της Premier League, χάνοντας για λίγο το «χρυσό εισιτήριο» του Champions League και τα περίπου €82 εκατομμύρια που το συνοδεύουν. Ωστόσο, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει ήδη προγραμματίσει δυναμική ενίσχυση, με τα ευρωπαϊκά όνειρα να οδηγούν τις κινήσεις.
Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει μεταγραφές, παρότι ακούγονται έντονα μεγάλα ονόματα όπως του Τίμοθι Γουεά της Γιουβέντους και του Τζόρνταν Χέντερσον.
Από την άλλη, έχουν αποχωρήσει 13 ποδοσφαιριστές, με τους Χάρι Τόφολο, Τζακ Πέρκινς και Άντριου Ομομπαμιντέλε να βρίσκονται ανάμεσα στους «κομμένους».
Οι δύο τελευταίοι πουλήθηκαν, με τα ποσά να μην ανακοινώνονται επισήμως, αλλά εκτιμάται ότι ξεπέρασαν συνολικά τα €4 εκατομμύρια, σημειώνει το footballinsider247.com.
Πηγή: sportime.gr
Ο Πάμπλο Γκαρσία βρίσκεται ως γνωστό από την Παρασκευή (27/06) στην Κύπρο και είναι πανέτοιμος για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, το οποίο για τον ίδιο αποτελεί μία μεγάλη πρόκληση και είναι αποφασισμένος να πετύχει παρά τις δυσκολίες.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
30/06 @ 01:19
Σε ένα χορταστικό ματς, η Μπάγερν Μονάχου, επικράτησε 4-2 της εξαιρετικής Φλαμένγκο και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, όπου θα αντιμετωπίσει την Παρί!
30/06 @ 00:07
Ο Λιονέλ Μέσι δεν έχει μόνο φανατικούς υποστηρικτές και θαυμαστές. Αλλά και πολλούς που δεν τον πάνε... μία και το δείχνουν όταν μπορούν.
29/06 @ 23:53
Το Transfermarkt ανέλυσε όλες τις ομάδες από το Big-5 πρωταθλημάτων και εντόπισε τις πιο… παραγωγικές επιθέσεις από την αρχή της 2ης χιλιετίας μέχρι σήμερα, με την Μπαρτσελόνα να βρίσκεται στην κορυφή.
29/06 @ 21:20
Η Παρί Σεν Ζερμέν μετέτρεψε σε παράσταση για έναν ρόλο το ματς με την Ίντερ Μαϊάμι, επικρατώντας με το εμφατικό 4-0 σε μια επίδειξη ανωτερότητας.
29/06 @ 20:39
Ως το 2034 θέλει να αγωνίζεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο και να πάρει μέρος στο Μουντιάλ εκείνης της χρονιάς που θα γίνει στη Σαουδική Αραβία.
29/06 @ 17:29
Οι εποχές άλλαξαν για τα καλά όσον αφορά τους κορυφαίους αμυντικούς στον πλανήτη!
BEST OF THEMASPORTS