Ήρωας Λεάο στο Κάλιαρι και η Μίλαν ξανά στην κορυφή!
Με χρυσό σκόρερ τον Ράφαελ Λεάο, η Μίλαν κατάφερε να αποδράσει από την έδρα της Κάλιαρι για τη 18η αγωνιστική της Serie A και να μπει στο 2026 κοιτάζοντας από την κορυφή τους διώκτες της!




Το βράδυ του Σαββάτου (28/06), ο Μίλτος Τεντόγλου τρέλανε την Ευρώπη μετά την απίθανη εμφάνισή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων στη Μαδρίτη και το απίστευτο άλμα του στα 8,46μ., που αποτελεί και την κορυφαία επίδοση στον κόσμο για φέτος!
Τα νέα έφτασαν μέχρι τη Σύρο, εκεί,όπου βρίσκεται ο Λευτέρης Πετρούνιας για το Stoiximan AegeanBall Festival 2025. Ο «άρχοντας των κρίκων» μόλις ενημερώθηκε για την επίδοση του Μίλτου δεν πίστευε στα αυτιά του, με την αντίδρασή του να τα λέει όλα!
«Έκανε 8.46μ; Τι λες ρε φίλε; Τώρα έγινε αυτό; Εντάξει, έχει έρθει αυτή η ώρα, σιγά-σιγά πλησιάζει, που θα κάνει το υπέρτατο άλμα και θα σπάσει όλα τα κοντέρ και θα φύγει στο 8.66… Δεν ξέρω πόσο θα φτάσει. Παιδιά, μιλάμε για τον Μίλτο, είναι φαινόμενο», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις