Με ανακοίνωση που εξέδωσε το Σωματείο ΑΕΛ, καλεί τα μέλη του σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Ιουλίου.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού καλεί τα μέλη του σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 02 Ιουλίου 2025, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:30 στην αίθουσα St. George, παραπλεύρως του κλειστού γηπέδου “Νίκος Σολομωνίδης” στην οδό Γεωργίου Θυρώτου 1, 3012, Λεμεσός.
Σκοπός της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης είναι η ενημέρωση των μελών για την πρόθεση ιδιωτικής εταιρείας να αγοράσει μερίδιο μετοχών της εταιρείας που διαχειρίζεται το ποδοσφαιρικό τμήμα του Σωματείου.
Δικαίωμα συμμετοχής στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση έχουν μόνο τα μέλη με τακτοποιημένες συνδρομές.
Σημειώνεται ότι την ημέρα της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης θα μπορούν να γίνονται πληρωμές, ωστόσο ΔΕΝ θα πραγματοποιούνται εγγραφές.
Όσοι επιθυμούν να εγγραφούν μέλη του Σωματείου μπορούν να το πράξουν στον πιο κάτω σύνδεσμο: https://www.aelimassol.com/members/».
Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου της εταιρείας F8 Sports, όπου οι Φαμπιάνο Ντα Κόστα (πρόεδρος της εταιρείας F8 Sports) και Φερνάντο Αλμέιδα (μέλος του επενδυτικού γκρουπ) απάντησαν σε όλα τα ερωτήματα που τους τέθηκαν για το deal με τους «γαλαζοκίτρινους», οι δύο άνδρες αναφέρθηκαν και στον Πάμπλο Γκαρσία.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/06 @ 09:46
Η ΑΕΛ με ανακοίνωση της ενημέρωσε για την αποχώρηση 12 συνολικών ποδοσφαιριστών
25/06 @ 13:42
Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΑΕΛ, ενημερώνει για την ανανέωση της στρατηγικής χορηγικής συνεργασίας με την εταιρεία IC Markets (EU) Ltd ως GOLD SPONSOR μέχρι το 2027.
25/06 @ 13:20
Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ, Νικόλας Λεβέντης
25/06 @ 09:41
Ένας από τους πιο ποιοτικούς παίκτες που είχε η ΑΕΛ στο περσινό ρόστερ, δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη Λεμεσιανή ομάδα.
24/06 @ 23:03
Σε μία γνώριμη λύση για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας προχώρησε η ΑΕΛ με την απόκτηση του Χρήστου Γουίλερ.
24/06 @ 13:18
Την καταρχήν συμφωνία της με τον Κύπριο αριστερό μπακ, Χρήστο Γουίλερ ανακοίνωσε η ΑΕΛ.
BEST OF THEMASPORTS