Η Μαρία Σάκκαρη πάλεψε μέχρι τέλους, αλλά λύγισε στα τρία σετ από την Αλεξάντροβα, αποχαιρετώντας το Bad Homburg Open στη φάση των «16».
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Μαρία Σάκκαρη τα έδωσε όλα, αλλά δεν κατάφερε να προκριθεί στα προημιτελικά του Bad Homburg Open, γνωρίζοντας την ήττα από την Ρωσίδα Εκκατερίνα Αλεξάντροβα με 2-1 σετ (6-3, 6-7(2), 6-3), ύστερα από 2 ώρες και 14 λεπτά έντονης μάχης.
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ξεκίνησε μουδιασμένα, βρέθηκε πίσω με 3-0 στο 1ο σετ και αν και προσπάθησε να επιστρέψει, δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει το μοναδικό break point που δημιούργησε στο 7ο game. Η Ρωσίδα κράτησε το προβάδισμα και έκλεισε το σετ με 6-3.
Η απάντηση της Μαρίας ήρθε στο δεύτερο σετ, στο οποίο ανέβασε ρυθμό, έπαιξε πιο επιθετικά και έφτασε δύο φορές σε set point στο 12ο game. Αν και δεν τα εκμεταλλεύτηκε, ήταν κυρίαρχη στο tie-break, το οποίο κατέκτησε με 7-2, φέρνοντας το ματς στα ίσα.
Στο καθοριστικό τρίτο σετ, η Αλεξάντροβα «χτύπησε» πρώτη, πήρε το break και ξέφυγε με 4-1. Η Σάκκαρη πίεσε μέχρι τέλους, δημιούργησε τριπλό break point στο τελευταίο game, όμως η Ρωσίδα άντεξε την πίεση και έκλεισε τον αγώνα στο δεύτερο match point, παίρνοντας την πρόκριση στα προημιτελικά.
Πάλεψε όσο μπορούσε η Πάφος κόντρα στο Γερμανικό «μεγαθήριο» που ακούει στο όνομα Μπάγερν Μονάχου, αλλά η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι τεράστια και φάνηκε με... σκληρό τρόπο χθες βράδυ στον αγωνιστικό χώρο του σταδίου «Αλφαμέγα».
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
28/09 @ 15:15
Ο Λορέντζο Μουζέτι παραφέρθηκε και έσπευσε να τα... μαζέψει.
14/09 @ 10:52
Μεγάλη νίκη ο Μέλιος Ευσταθίου, λύγισε με ανατροπή ο Στυλιανός Χριστοδούλου
13/09 @ 19:13
Το ερώτημα είναι... ένα! Είχε χωρίσει η Μπρουκς Νέιντερ με τον Γιανίκ Σίνερ όταν τα έφτιαξε με τον Κάρλος Αλκαράθ;
12/09 @ 14:08
Εθνικό Κέντρο Τένις : Το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου οι πρώτοι δύο αγώνες (17.00)
08/09 @ 08:20
Ο Κάρλος Αλκαράθ είναι ο νέος «βασιλιάς» του US Open, αφού νίκησε 3-2 σετ τον Γιανίκ Σίνερ στον τελικό του αμερικανικού Grαnd Slam και θα ανέβει στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης.
07/09 @ 12:10
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Χ, όπου αναφέρθηκε στα ανθρώπινα συναισθήματα.
BEST OF THEMASPORTS